Även jag..


Så, äntligen tog jag mig lust o ork å fixa en blogg som vissa klagat på att jag inte har. haha så ja säger väl som alla andra då, Välkommen till min blogg !
Kommer nog skriva lite allt möjligt här så ni vet ;)
Så varför inte börja med min dag..

Idag fyllde judon 30 år så dom hade 30 års jubileum nere i dojon, så de skulle va tävling å tårta å sånt där. träffade freddan, david, linnéa å massa annat kul folk där. Förresten så kom jossan faktiskt hem i torsdags, vilket jag inte hade en aning om att hon skulle göra. men de e ju alltid kul :)
Det skulle va nån grej med boxningen idag också, på samma tid såklart, så självklart hann jag inte dra till det för att judon drog ut så mkt! seegt åt meej!! på tal om boxningen så e det huuur kul som helst. mkt roligare än judon faktiskt! Spec när man går med muppen amanda! :D 

Ja kan fortfarande inte tugga sen operationen i tisdags, men ja har äntligen fått i mig lite mat ändå, spaghetti med sås faktiskt! :) de e det enda som går ner. Men annars kör jag vidare på min vatten å mjölk diet.

Pratade med jessica idag, hon o thindra satt på tåget på väg upp till härdal. Å dom kommer va där ända till jul! Shit vad ja kommer sakna dom två! funderar på å dra upp dit nån gång innan jul om de går å hälsa på dom å allt underbart folk där uppe.

Nee, nu ska ringa mirran å fråga vart hon håller hus. hon skulle va här vid 6, för vi ska börja kolla på oc säsong 2 såklart! haha

baaaj!! :)

RSS 2.0