kubbkväll med magplask

Jaa som ni alla säkert redan vet så e jag ju själv hemma i 2 veckor nu när mamma o pappa e i stugan, så då har amanda flyttat in :p
Så det händer saker varje dag nu kan ja lova er, helt gallet :D Oh ja kan säga er att vi e grymma på o göra mat! Eller aa jag gör maten o amanda salladen eftersom hon har en förmåga o förstöra annars xD
Men haha vi slog ju vad för någon dag sen som ja berättade om där amanda förlorade, så igår ville hon utmana mig igen om vem som kunde få in flest ostbågsbollar i munnen..! Oh där blev hon såklart sönder ägd som ja berättade för henne redan innan :P Men ja det slutade med 16 bollar för hennes del oh 25 till mig, sen började jag garva sönder så då gick det inte mer :P
Men idag så satt vi oh ville ha en till tävling med straff för den som förlorade, så hon utmanade mig i kubb. Oh straffet för den som förlorade var att man skulle göra magplask i poolen. Oh hur fan det nu kommer sig så förlorade jag mot den sopan! Oh hon e sämst i världen på kubb!! Så tror ni inte att hon ringde runt till typ alla för o skryta! haah xD Men ja det var bara för mig o gå in o byta om för o sedan göra världens mest svidande magplask! För fan vad ont i skallen o magen man fick! haha xD
Men neej nu måste jag hoppa in i duschen, för vi ska upp halv 11 imorgon, eftersom vi ska till sjukhuset imorgon o röntga min fot så att ortopeden kan se om den måste operas xD haha neej jag e inte hel någonstans :P

Kram o puss!

någon som vet

Vad det e för fel på vissa killar..?!

gissa vad som händer mer imorgon då..

Jo,Thindra fyller 1 år imorgon!! Den lilla tösen blir riktigt stor! Önskar verkligen att jag kunde vara där uppe me dom på hennes första födelsedag! Men bara för det så ska allt köra ihop sig :/ Men vi ska eller aa jag ska fixa ett riktigt fräsigt kalas till henne när dom kommer ner igen! :)  
Så Thindra, ja vet att du inte kan läsa eller ens förstå det ja skriver, men ja önskar dig all lycka du kan få i livet! Oh att du kommer få ett liv med många roliga, galna o minnesvärda stunder! Du ska veta att jag alltid kommer att finnas för dig! :) Även om ja inte blev din gudmor tillslut, men du e fortfarande samma person för mig, även om det e annorlunda på pappret :)
Men ja tycker att mamma din kan berättad vad du vill ha för fräsigt kalas o presenter, eller i allafall lite förslag! :p Så jessica, känn ingen press.. :p
Saknar er ska ni veta! <3


midsommar imorgon :)

Shit vad tiden går fort! Ändå kommer jag knappt ihåg vad jag gjorde förra midsommar.. :S haha illa :P Men imorgon ska vi i allafall till syster yster o fira henne eftersom hon fyller år på lördag. Men då ska mamma o pappa rulla upp till stugan så vi skulle ta det imorgon :)
Sen efter det så ska jag rulla ut till Ekerö o fira midsommar med amanda o några kompisar i hennes klass. Så det kommer nog bli himla skoj! :)

Men idag så var det sista dagen på sommarskolan för proffset själv! Så himla skönt o slippa se vissa personer från personalen i skolan nu under sommaren! Så de e skönt :)

Men efter skolan idag så gick ja upp till amanda, sen kom mamma o hämta oss så rullade vi till Barkarby där ja köpte en bergsprängare till mig :D Så himla najs kan ja tala om för er! :p Oh snygg e den också! :)

Kolla:)


Haha sen efter det så åkte vi o handlade eftersom ja o amanda ska va själva hemma här i 2 veckor. Men så när vi står o väntar på att mamma ska hämta sån där plipp-grej så går amanda bakom mig o typ klappar ihop händerna i skallen på mig så mina öron var as röda! haha XD Oh vem fan fick skäll av mamma då!? Jo, jag! Jävla unge bara för att ja e äldst eller!? :O  Haha men i allafall sen hon slog mig så har ja vart helt hyperaktiv o det va vid typ 18 tiden xD Haha så fatta om hon ska få igen! :D Ja smider mina planer! MOHAHA!! :D


Det perfekta paret?

Josephine Rohr o Niklas Karlsson!
En välbehövlig puss efter prisutdelningen i NM


Niklas karlsson

Eftersom du tjatar så mkt så ska du äntligen få ditt eget inlägg då! :)
Jaa vad ska jag skriva om dig då..
Vi träffades i 6:an då jag började i din klass. Sen gick vi i samma klass ända till 9:an. Under dom åren hade du stor betydelse för mig, vilket du fortfarande har eftersom du e min bästa killkompis! Och inget mer, som vi två har bråkat som fan med alla andra i grundskolan för att dom skulle förstå det. Men men. Tack o lov e det över nu :) Så vi har gått egenom en hel del, spec. massa falska rykten som några äckel satt igång. Så ja säger det tack för att du fanns där o hjälpte mig då! Men förlåt för att du blev utsatt för allt o sen för att mitt dåvarande förhållande gjorde att vi gled isär, eftersom jag inte fick vara vän med dig.
Men tack o lov förstog du o väntade bara på att jag skulle vakna o inse vart jag var på väg med mitt liv. Så eftersom du alltid har varit så förtående så har jag dig fortfarande som vän! Och det är jag väldigt tacksam för ska du veta! Du betyder verkligen mkt för mig!
Du ska veta att jag alltid kommer ställa upp för dig i både ur o skur, natt som dag, för du kommer alltid vara min vän. Oh jag kommer alltid stå vid din sida. 
Jag e ledssen för att jag inte kunde vara med e stötta dig vid den senaste händelsen, men jag hjälpte dig så gott jag kunde genom det hela, från allra första början till slutet. Jag hoppas det hjälpte dig lite i alla fall och att du mår lite bättre nu.
Sen e du sjukt stark som orkar kvala till JVM bara några dagar efter det hela! Sen att du tävlade med grabbar som va 20 år o du e just nu 17 för att få nått motstånd! Sen att du bara var en cm från JVM e också helt sjukt! Det e inte många som ens hade tagit sig så långt utan allt att tänka på!
Så du e värd en enorm elosh!
Men ja vill bara säga att jag aldrig vill förlora dig igen! Du betyder för mkt för mig! <3

Som du ville att jag skulle skriva: Du e bäst! haha där fick du det med :p


hahah juste!

Amanda förlorade ett vad mot mig i går, så hon var tvungen o göra bomben naken i våran pool mitt på ljusa dagen! xD HAHA har nog fan inte haft så sjuuukt kul på länge! Garvade så jävla mkt så ja tom hängde mig mot väggen för o inte ramla! xD hahaha

Sen en till sak.. Anders har blivit skit konstig :s Oh vi vet inte varför heller för det vägrar han säga! Han säger inte ens om det e mot mig han e sur eller om han bara har en riktig piss period. Men sen när ja o amanda skulle gå o hämta våra saker vi glömde hos honom på pokerkvällen så sa han fan inte ens hej okej att han inte sa det till mig, för jag har ju tydligen gjort honom något. Men grabben sa fan inte ens hej till amanda sen va han bara as stram o sen drog han.. Oh sen dess har han inte hört av sig ett skit. Så nått e det med honom.. :/ Men men..

senaste tiden

Jaa, jag vet, ja har inte skrivit här sen hur läänge sen tillbaka som helst! Förlåt! Ska försöka förbättra mig :) Men lite som har hänt då sen sist..
Mirran hade studentskiva i gamla stan me rock tema, där jag såklart befann mig! Men klanten själv glömde legget hemma! Så det var bye bye för min del vid 22.00 då festen började eftersom ja inte fick dricka! Vilket ja inte heller fickk till maten! Suck! Så ja säger bara en sak hörrni, glöm fan inte lägget! ALLA du känner kommer mobba sönder dig i evigheter! xD

Jessica har fyllt 18! Grattis till henne igen! :) Där jag också befann mig såklart!

Vi hade fotbollsturnerning i skolan där vår klass såklart tog hem hela skiten o vann guld! O jag kan ju inte hoppa över att jag då gjorde en bedårande assist! :D

Jag fick ju kk-teorin av mamma o pappa i födelsedagspresten så den har jag gått klart nu :) så nu ska jag göra resten på egen hand, men det fixar sig nog :)

Sen skolavslutningen såklart! Guuuud så sköööönt! Förutom att vår äckel kärring som äger skolan (vi e en friskola) ville prata med mig i enrum med VD! Så ja knallade in där o förberrede mig på en utskällning för att ja inte lämnat tillbaka nyklarna till skåpet varken i 1:an eller 2:an, men inte fan blev det så!! Nej den kärringen började babbla om att mina betyg va så dåliga o att hon inte alls kände mig o inte visste hur ja fungerade eller om det hade hänt nått o sen en minut senare så sa hon att ja va en sån som skiter i skolan o bara lallar mig igenom den för o ha kul! Jävla äckel säger ja bara! Ta reda på varför mina betyg e som dom e först innan du börjar dömma o sen anklaga! Så då började ja garva o sa att det inte alls va så. O sen sa jag varför ja hade dom betygen, dels för att det har hänt en massa, sen har jag dyslexi o sen e det för mkt o göra. Så vi fortsatta snacka o hon menade på att jag var dum i huvet typ! Men hon sa det i lite snällare ord! Sen sa jag att det absolut roligaste va att när ja gick ut 9:an så hade jag 250 p. (ja har nu i gym. ett G och ett VG ) då tappade hon hakan o skrek rakt ut!! Sen sa hon att inte ens hon hade så höga betyg då! Som om hon va mkt bättre än mig! O att jag e helt värdelös! Så ja sa att jag inte alls va dum i huvet, hon ba nej det märker jag nu! Jävla äckel säger jag bara!

Så på tal om den kärringen så går jag i sommarskola i 2 veckor för o lämna in saker jag inte hunnit gjort. Så då visade det sig såklart att vår jävla mattelärare hade slarvat bort ett arbete ja o angelica hade gjort! O det värsta e att vi fick tom se det efter att han hade rättat det. Men ha sa blint att han inte hade fått in det för han kunde ju inte erkänna att han hade tappat bort det! Så där stog vi o bråkade med honom ett tag också! Fy faan alltså! Vissa personer borde inte få ha det jobb dom har ibland. Så nu måste vi göra om det där arbetet! Som om man inte hade nog med annat, som man INTE lämnat in!!

Ehm.. jo juste, Mirran tog studenten också, så hon ville verkligen att jag skulle vara med på flaket. Så nu jävlar har man åkt flak i sthlm också! Så jävla kul ja hade då! :D oh full vart jag också för den delen :P Men fan vad man stank efter! Med tanke på att vi badade i öl o cider där! Men de e lätt värt det! :)
Sen på kvällen hade hon bjudning, då jag äntligen hade nykrat till! :P

Dagen efter det hade vi en farväl middag för henne eftersom hon skulle till schweiz i 3 månader o jobba nu under EM! Oh det va jätte mysigt, men lite sorgligt! O hennes låssas pappa, Falle, sa att jag var en sån man ska gifta sig med! Bara för att jag var så duktig o hjälpte till o snäll o allt vad han nu sa va orsakerna! :) Så han sa att han ska gifta sig med mig i hans nästa liv! haha :) Så himla söt du e Falle! Men tack så mkt! :)

Sen har alexandra också haft en studentbjudning, mkt trevlig o träffa den pricken igen! :)

Ja, amanda o amarisa följde med amandas pappas jobb som hade hyrt hela grönan för deras arbetare o familjer. Så vi ägde sönder där inne som vanligt :P Så sjukt kul man kan ha det!

Sen nu i helgen var mamma o pappa nere o hjälpte jossan som skulle flytta. Så ja va själv hemma här så amanda flytta in såklart. Så vi stog o grilla i både ösregn o hagel! Japp det haglade igår! Den16 juni!! :S :D Men vi hade ju paraply såklart över griillen! :D Sen kom Thomas o lolle o hälsa på också :) Dom har jag inte berättat om.. :p Jaa.. Thomas e typ världens sötaste kille! Som ja faktikst börjar tycka om. Tro det eller ej.. :p Men e lite osäker, för ja e nog för rädd för o bli sårad igen.. Men vi får se hur det går. O vad han tycker.. Han har sagt att han också tycker om mig o hans kompis o det, men man vet ju aldrig hur seriöst det e.. :/ Men han e iallafall en helt underbar person, o jätte söt e han också för den delen :p :)
 
Haha faan vad långt det blev! :S Men då blir väl jessica glad när hon ser att det e lång! :) Om nån ens kollar in min blogg längre.. :p :s
Men hare underbart!

Ajöken :)

RSS 2.0