31 januari

Den här dagen har varit rätt händelserik faktiskt.. Det började med att ja försov mig en timme, missade både första o andra bussen så mamma fick stjussa mig till tåget, vilket inte e så ovanligt men ändå ^^
Sen vid lunch kom Pekka o dom andra från Huddik ner o hälsade på i skolan idag. (Ni vet när ja drog till Huddik i ettan med räddningstjänsten, dom som jobbade där.)
O jag blev så himla glad att se Pekka igen så ja var jätte nära på o börja grina, spec när vi satt o pratade..! Men ja höll mig! :) haha faan vad känslig ja e ibland!
Menn ja säger det guud vad jag har saknat den personen! Som tur e så kommer dom imorgon igen, då dom ska vara med på vår räddningtjänstlektion. Så kommer väl sitta o prata med honom ett bra tag efter skolan imorgon hoppas jag. :)

Sen när ja kom hem så kom Mirran förbi en stund, haha fan vad vi e grymma när vi e med varandra! haha båda e så jävla osociala, så vad skull vi göra utan varandra!? :D
När hon kom snodde hon min data o satt o pillade lite på den ett tag o va osocial, sen kollade vi på en film, då jag så klart somnad! haha :D Stackarn, i juförsig e hon väl van vid det här laget hoppas jag ^^

Annars har det väl inte hänt så mkt mer märkvärdigt, förutom att Matilda i klassen slutade idag.. Så hoppas det går bra för dig då med allt vad du nu ska göra, lägenheten, uffe, jobbet o allt. 

Eller jo, en sak till hände faktikst, hon o Sara rökdykte i skolan idag. O gud vad man saknar rökdykningen! Visserliggen kör vi inte med slang eftersom vi inte får va i källaren längre, så vi kör i ett rum i skolan med massa tv-apparater o en sjukhussäng o massa annat. (rätt svårt o se när man rökdyker eftersom det e kolsvart). Men vi kör ändå med hela utrustningen o luftpaketet, o dockor, eller oftast några stackare som vi slänger in där! haha! Kul som fan e det, o man lär sig jätte mkt av det faktikst :)

Saknar allt som har med räddningstjänst o göra! Pekka, Huddik, Eskilstuna, rökdykningen, praoen i 8:an tom teori lektionerna!

image4
B
randstationen i Huddik. Tog den när vi var på väg hem igen, den säger så mkt för mig
En bild säger mer än tusen ord!
Så sant så sant
image5

tandläkaren

Då vart man tvungen o gå tillbaka till tandläkaren idag, bara för att dom glömde att göra en undersökning när dom drog ut min tänder i tisdags! Värt!

hahah det var krismöte (eller som daggen skulle ha sakt peacemöte! haha) i skolan idag!!

tönten har skaffat blogg!

Allesammans se o häpna!!!!!!!!! Amanda har skaffat blogg efter mkt om o men..!! :D

http://circcle.blogg.se/

mitt o johannas vad!

Satt i skolan imorse när Johanna berättade att hennes kompis hade försökt få henne att leva nunneliv till hennes födelsedag i juli, men hon hade dock inte lyckats få henne till det..

Så då var jag bara tvungen o göra en packt med henne som sa att vi skulle leva nunneliv ända till min födelsedag i april! haha
Så det enda vi får göra e att krama en kille, inte ens en puss på kinden, då har man förlorat..! haha
Fan vad svårt hon kommer o ha det!! hahah :D men så blir det, e huvet dumt får kroppen lida!! xD

28 januari

Läste om asteroiden som man skulle kunna se nu på kvällen tills i morgonbitti, o ja skulle veerkligen vilja se den! Älskar verkligen allt som har med rymden o göra, spec. o bara ligga o kolla på den hur länge som helst..
Tycker det e så himla vackert men ändå lite läskigt på samma gång, med tanke på att vi vet så "lite" som vi faktikst gör..
Så de e fördelen med o bo här ute på landet faktikst, att man ser mkt mer stjärnor på kvällen o natten än på nått annat ställe. :)

Läste också om alla killar som filmar sina kända flickvänner för o sen sälja dom! Det e helt sjukt! Hur fan kan man gör det bara för o bli mer känd o mer rik!?  Spec när det e nån privat film, för hur kul skulle det vara om hela världen skulle se en film där man har sex med en annan!? Nej..
Samvete sökes!!
Men de e väl för mkt begärt antar jag!! Suck

Yeah!

Jaa, det e scarred idag på MTV! Älskar det! haha!

" Extrema sportstjärnor och vanliga människor berättar galna historier om hur de fått sina ärr. Till detta visas videos och fotografier som har fångat olika olyckshändelser. " :D


fixardag nr 1!

Igår tog ja, mamma o pappa en tripp till Uppsala, inget spec faktisk.
Men när vi kom hem blev ja extremt sugen på o städa o fixa exakt allt! haha fråga mig inte varför..! Så det slutade med att ja tvättade exakt alla kläder, färgsorterade dom, städade o dammade av allt som finns i rummet. O sorterade upp allt som inte var i ordning.
 O nej jag e inte pedant, ja tycker bara om fixa! :)
Sen fixade jag hela badrummet, rensade ur i alla skåp, bytte alla handdukar så att dom matchade varandra, fixade i dushen o allt vad ja gjorde där inne, men 2 timmar senare var det skit fint iallafall. Stolt! :)

Sen skulle Jessica, Lars o Thindra komma idag. Vi bestämmde att dom skulle komma tidigt så att vi skulle hinna träffas lite mer än bara en timme typ.
Så ja ringer dom vid halv två å frågar vad dom gör, då satt dom o fikade med jessicas mamma o syster, o sa att dom skulle komma efter middagen.
Aja visst tänkte jag, då blir det väl som det har blivit alla andra gånger!
Men ja orkade inte tänka negativt, så då fortsatte ja o fixa runt lite i huset, typ köket o hallen, i väntan på att tiden skulle gå.

Sen vid 17.40 får ja ett sms av Lars, där han skriver att Thindra e trött o grinig! Å där kom det, det som ja trodde från första början, eftersom det inte e första, andra eller tredje gånger det där händer!
Frågan e om det nu va så, för det e bara så när Lars e med, o han har ju redan lyckat få jätte många av jessicas kompisar o säga upp kontakten med henne tack vare sånt där!
Så e det de han vill så säger ja bara lycka till!! Det kommer aldrig hända :)

Puss o Kram Tavelram :)

hahah stackarn!

* Visst e hon fortfarande oskuld?!

- Ja, det var hennes nyårslöfte 2006 att bli av med den!

25 januari 2008! Stackarn! :D

...

haha sorry för att ja skriver så långa inlägg! x)

Sthlm idag

Idag var det en skön dag i skolan, började med teckenspråk, då ja fick reda på att ja fick VG på mitt prov. Sen hade vi räddningstjänst, då vi pratade lite om hur man använder sig av en spinebår o sen fick vi massa frågor som vi skulle svara på. Skit rolig lektion kan ja lova er!

Visste ni att trycket i en airbag kan skjuta ett traktordäck 10-12 meter rätt upp i luften!? De e jävligt mkt kan ja lova er!

Efter räddningen slutade ja, då va det bara o dra o käka lunch, potatis med kotlett o bearnaisesås o sallad, sen fick jag en kaka som vanligt av hon som alla hatar eller e rädd för, men mig tycker hon om o ja henne. haha :)
Sen var det bara o rulla in till stan för o möta amanda, madde o amarisa, eftersom vi skulle fira amarisa som fyllde år i tisdags.
Så vi gick runt o ja hittade en jätte gul enkel klänning, skit snygg färg enligt mig, medans madde kör på: "Ska du verkligen ha den där?! Herregud, du ser ju ut som en kyckling!" haha men hallå har NÅN glömt min kyckling period på skallen förra året, dessutom var det vid påsk också, haha så varför svika min "kyckliga" sida! haha

Men sen bar det av till Mac Donald´s, där vi i o för sig bara tog en glass, men sen gick vi till en verkligen jätte fin typ kina restaurang på Sveavägen, där vi tog mongolisk, kinesisk och suschi buffé, åt som fan, sen efterrätts buffé på det, med frukt, glass o friterade bananer :) haha gott som fan!
Men ska ja vara ärlig så var det faktikst godare på den mongoliska restaurangen på Drottninggatan, men det var finare på den här.. haha.

Sen funderade vi på om vi skulle dra på bio o se Paranoid Park, eller om vi skulle dra ut till en typ streetdance (nånting) tävligt o uppträdanden o sånt. Men det slutatade med att vi inte kunde bestäma oss för vilket så då började dom tre snacka om att dom ville fika!! hahah direkt efter! o då hade madde o amarisa klagat på att dom va as mätta! hahah
Men det slutade med att vi rullade in på ett kafé o tog oss något varmt o dricka + en chocklad med nougat kräm tårtbit var. Haha
Så först mac donalds, sen restaurang buffé med efterrätt o sen efter det gick vi o fikade!
HAHAHA TJOCKISARNA SJÄLVA!! :D

fick fint besök idag!

Idag fick ja mkt fint besök av Jessica o Lars (som e förlovade nu) o självklart den sötaste Thindra! Vilket gjorde att det blev en akutstädning av rummet, så nu ser det mkt bättre ut o nu har även dom sett mitt nya rum efter att ja gjort om det :)
Ska träffa dom på söndag igen, hela dagen. Mkt trevligt kan ja lova er! :)

Annars har det väl inte hänt så mkt idag.

Men imorgon blir det stan igen, då ja, amanda o madde ska fira amarisas födelsedag genom att gå på restaurang o ha det allmänt trevligt o bara snacka :) Sen blir det förmodligen bio. Hela kvällen kommer förmodligen bli minnesvärd o underbar, men uppdaterar er om det när ja kommer hem imorgon..

mor, far, dotter :)


Världens bästa vän o Världens bästa "bebis" :)


Hare :)
Sov gott, Puss

uppdatering gällande min kusin!

Som många redan vet o som ja skrivit om längre ner här i bloggen e ju att min kusin, kjelle, som då e 32 år stöter på mig!! Det började på annandagen, då han o hans föräldrar kom hit, o efter det har det bara fortsatt. De e allt från massa komplimanger där han säger att ja e söt, snygg, har vackert ansikte o kropp o snäll o allt vad han sakt, hans sätt att ta på mig den dagen vi träffades, hans försök att fota mig, o när han inte fick tog han smygkort,  hans tjat om allt o mkt mera.
Tror ni förstår.
O ja har jämt suttit o klagat för jesper när ja snackat med kjelle på msn, o jesper ( alla andra för den delen också) har sakt att ja ska blocka honom. Men har inte kunnat gjort det eftersom han trotts allt e min egen kusin.

Men idag blev det fan för mkt! Så då kom ja fram till att ja skulle lägga upp en annons på blocket där ja skulle sälja honom för typ 50 öre för hängning!! 

Men sen när han började fråga ut mig hur det gick för mig o om ja hade hittat nån underbar (med alla dess synonymer!) pojkvän! O sen när han skrev att en sån underbara (med alla dess synonymer!) tjej som jag skulle ha det as lätt att få nån, gick han steget för långt!
Eftersom ja har träffat honom så vet ja vad han menar med det han säger, för för er förstår ja att det låter som en helt vanlig fråga.. o ja önskar verkligen att det skulle kunna vara det!
Men så ja frågade han rätt ut om han gillade mig!
där han svarade: ja för du e min kusin, TACK nått han vet i allafall!!
Då skrev jag att jag o många andra fått en känsla av att han stöter på mig, o frågade om han gjorde det.
Då skrev han att han knappt kände mig men ville göra det mera, o att han blev så glad o förvånad över hur jag hade förändrat mig sen sist han såg mig o gav mig därför alla miljoner komplimanger, o endast till mig då! inte till mina 2 andra systrar!
Så ja skrev att vi inte hade den syskon relation som han hade tyckte att vi hade, för han sa att han såg mig som sin egen syster! å det tackar ja fan för att ja inte e! (å då hade vi träffat varandra 2 gg på typ 10 år!) TRAGISKT!!
 Men ja skrev att det kändes fel, o att han skulle respektera det o låta det vara som det var förut! (Då vi träffades typ 2 ggr på 10 år) x)
Så om man läste mellan raderna så bad jag honom kort o gott dra åt helvet, men med finare ord.
Å till slut efter mkt om o men så tror jag att han fattade att han ska dra o låta mig vara ifred! Så nu kan ja blocka han med gott samvete :) haha

Så äntligen slipper ja min äckliga kusin!!!

haha juste för er som frågat hur han ser ut o så, så finns det faktiskt ett klipp upplagt av den tragiska typen på youtube!! Tänk att den grabben stötte på mig!! Fy fan!!
http://youtube.com/watch?v=GyNFOJ6hOhA

värt att tänka på

* Du e aldrig ensam om något, även om det känns som det ibland..

* Dom flesta mår bäst av att prata om saker som hänt. Låt dom göra det, det betyder jätte mycket för dom, även om du inte märker det.

*Visa att du bryr dig..

* Våga visa dina känslor.

* Bygg inte upp en osynlig mur framför dig, som varken känslor eller samtal kan ta sig in eller ut från. Man behöver inte vara gjord av stål..




* Du måste kunna älska dig själv innan du kan älska någon annan.

* Tystnad är ibland det bästa svaret..



:/

Verkligen alla e nere just nu, på bara 2 dagar e det 8 personer som mår skit just nu.. :/


juste!!

Ja fick en inteligensboll typ av amarisa idag som var min julklapp. hahah vi o våra tider x) men de e som massa klossar som sitter fast o bildar en boll som man ska försöka få upp o sen sätta ihop igen. O ja va kung på det!! :D haha

22 januari, amarisas födelsedag.

Heej. Idag har det inte hänt något spec i skolan direkt.. Förutom att det var en väldigt annorlunda o konstig dag.. :s men men.
Efter skolan träffade ja amanda, då vi kom fram till att vi skulle bege oss till mesen som fyllde 16 (!) hah okej 17 då! Å det var inget o ånga kan jag lova er! Gratis thai-mat, tårta med brownie botten o hallonmousse med hallon i ovanpå, kladdkaka, morotstårta, grädde o vaniljvisp! As gott kan ja lova er! :)
Men sen blir det en till firning ( ? :s ) på fredag då vi drar till sthlm o går på en mongolisk restaurang o umgås, sen vad som händer efter det vet jag inte. Men kul kommer det bli i alla fall :)

Det var väl det lilla jag ville säga för den här gången..  Innan ja sätter mig o läser min naturkunskap som vi har läxförhör på imorgon.. O ja, ja vet att ja jämt börjar plugga För sen, men men..! Ja får skylla mig själv!

Hoppas allt e bra med er!

årets värdelösa dag

Den här dagen känns å himla övärd! Nästan allt var skit!  Jag har typ EN psykiskt dålig dag om året (fysiskt e faktikst 0) , o den dagen kom just idag!
Eller egentligen började det igår kväll redan, då ja kände att allt verkligen känns så värdelöst, inget går bra i skolan o sen saknar man någon underbar pojkvän som man säkert aldrig kommer få.
Men det började med att ja insåg det när ja snackade med jesper på msn, sen dog internet vid halv 1 eftersom pappa har spärrat det då eftersom han anser att ja e uppe för sent när de e skola! Så vid 1 satte jag igång o läste kemin som ja skulle ha prov på idag, o slutade vid 3 inatt, då ja insåg att ja kanske borde sova lite eftersom ja skulle upp vid 6. Så ja går o lägger mig o vaknar av att mamma kommer in 06.20 i rummet o snackar nått om att ja försovit mig vilket ja inte fattade för 5 öre, eftersom ja va så jävla trött så visste ja inte ens att ja skulle gå upp. Så ja skickar ut henne o mobil ringer sin dampsingnal igen vid 06.40, då ja inte heller fattade nått men sen går ljuset upp för mig att ja försovit mig 40 min!! LYCKAT!!
Så ja skyndar mig som fan eftersom vi skulle åka vid 7, men då missade jag så klart bussen, så mamma fick köra mig till Bålsta. Vad annars på min underbart lyckade dag!
Inte nog med det, direkt efter att ja satt mig på tåget kommer det en jävla brud o säger att ja tagit hennes plats o trycker upp biljetten i ansiktet på mig! Men seriöst, hur jävla svårt kan det vara o sätta sig stolen mittemot som va ledig! Men det e ju måndag så vad kan man räkna med!?
Men hon fick så klart sin plats, irriterad över allt som redan hunnit hända går ja o sätter mig o läser kemin som ja inte fattade någonting av! Det enda som var bra just då var min mp3, men inte länge till!! Eftersom när ja skulle byta låt efter en stund hängde den sig, gick inte ens o stänga av den. Så då var det bara o låta den dö av batteriet! När ja kommer till skolan hade vi fått en ny tjej i klassen, första trevliga denna dag!
Sen var det kemi provet som gick åt helvete!
Sen var det bara o gå o lägga sig i soffan i kaféterian med Tine o sova 1 timme!
Sen kom vi försent till eng. så klart! När vi gick o jobbade satte vi oss o snackade eftersom hon såg att ja va nere, vilket va skönt.
Sen var det mat, då välte en jävla brud ner mitt glas med dricka i så det gick sönder! O inte fan bad hon om ursäkt heller!
Efter maten såg vi Dan o Totte sitta i kaféterian så då slog vi oss ner där, o jag klaga på om min dag.. haha stackarna! Till slut blev det aktuellt o rulla till idrotten där ja skulle testa mina nya skridskor, men eftersom ja inte alls mådde bra så sket vi i det o låg kvar o bara pratade o då hade även Sara anländigt. Så där log vi i några timmar o bara hade det mysigt. Tack hörrni!
Sen bar det av till Bålsta för o träffa Amanda för o köpa en present till Amarisa som fyller år imorgon. Grattis i förskott vännen! Sen träffade vi henne en liten stund innan ja rullade hem faktikst. Trevligt trevligt.
Så nu sitter ja o ska börja plugga till mitt organisation o ledarskaps prov imorgon, har ett helt häfte som kommer ta 3 dagar o läsa, o allt ska vi kunna!! 
Så de e väl bäst ja börjar.. haaj! 

jesper i klassen

haha stackars dig Jesper, du e så gullig som sitter o lyssnar på mitt klagande om skolan, dom idioter till pojkvänner jag haft, att det inte finns någon fin o gullig pojkvän någonstanns som e seriös, kemin, o allt vad vi har sakt. Men du e så gullig som jämt försöker motivera mig till saker o vill se mig lyckas! Du lyssnar o förstår jämt o säger fina saker hela tiden, tack Jesper.  Det betyder verkligen mkt ska du veta..! :)

hemma igen

Heej. Gårdagen blev inte så lugn som jag trodde den skulle bli. Direkt när ja o amanda kommer hem till hennes pappa, blir vi bjudna på en chillkväll av en tjej i amandas klass, emma, Eftersom vi inte hade bättre för oss, eftersom amandas pappa o Nina hade fixat klart allt inför kalaset så rullade vi till slussen, där hennes båt , eller snarare ett mindre fartyg, som hon o hennes pappa bor på ligger.
Efter ett tag gick vi gå o möta två till, Sandra o hennes syster vid tunnelbanan, sen bar det av in till östermalm o stureplan för å leta efter en kompis till dom som va inne på krogen.Så där gick jag o amanda i heelt fel kläder jämfört med alla andra, då vi hade vår vanliga/street stil o våra feta jackor..Medans alla andra gick runt i högklackat, strumpbyxor o kläning å sånt. Så fy faan vad fula vi kände oss, aldrig kännt sig så ful!! haha.
Men när vi inte fick tag på honom så skulle vi åka tillbaka till båten, men då ville Sandras syster, Linda försöka komma in på K-15, så hon släpade med sig Sandra. Men när vakten frågade efter leg. så var ju det roliga att Linda bara var 15 bast (!) visst hon såg äldre ut men ändå. Tycker det e rätt tragiskt att man redan som 15-åring drar sig till krogen..! Men men hennes liv!
Sen ringde nån annan kille, Jonas tror ja grabben hette o ville komma till båten, så då åkte vi o träffade han i slussen o gick hem till emma o satt o snacka ett tag. Eller aa han satt mest o snackade om sin sprit o att finnar o tyskar inte går ihop, o att mann borde skjuta tyskarna eller vad han sa, eftersom han va finsk. Lite för omogen o töntig enligt mig om ni ville veta! ^^ Sen kom en till snubbe, han som vi letade efter, full som fan, o nån kompis till han som ville bli fottad med mig i emmas trappa. Ja ba ehh aja, så ja lägger armen om hans axlar o då börjar fanskapet posa som en jävla brud, på mig!! Så där står han i Emmas vita moonboths (hur man nu stavar det!) o håller om mig o lägger upp hans ben på mina o typ lutar sig bakåt o allt vad han nu gjorde!! Herregud säger jag bara! haha ni skulle sett amandas min när hon såg det! Värt att minnas! :D
Sen drog ja, amanda, sandra o linda till bussen för o dra hem till spånga med nattbussen vid 4 tror jag. haha det var så komiskt, när vi gick där på stan nån timme tidigare var alla så glada o skrattade o allt verkade vara perfekt för alla, sen när vi går till bussen ser vi folk som grinar både på kajkanter, i busskurar, i mobilen osv. Sen när vi kommer till centralen står det ett par vid trappan o bråkar som fan.. Å alla som säger att det e så kul o supa sönder sig o allt, ehm, aa det märks juh rätt tyydligt..! Å nej, jag e inte nyckterist men ja e inte heller någon som sätter mig o krökar varje helg för att få "roligt" direkt, med tanke på alla dåliga minnen jag fått från alkohol. Har inte ett enda bra minne faktikst, bara ambulanser, slagsmål, bråk blod, osv, tror ni förstår..
Men tror ni inte att vi missade bussen o nästa gick inte föräns om en timme, så det var bara o börja knata upp till henne. Så vi hade snackat hela tiden om att vi skulle bada jaccuzzi när vi kom hem, men eftersom vi då kom hem vid halv 6 tror ja trötta som svin så sket vi i det.. haha vi o våra planer ^^

Sen var det bara upp vid halv 12, då johan kom fram å petade på mig å pekade på sitt finger med stora hundögon, där det var en liten minimal blodprick, haha lite sött! :)
För då var det bara upp o hjälpa till inför kalaset vid 2, där ja o amanda var galjar, haha. Å när ja säger kalas menar jag inte ett litet sådant, 17 ungar på 4 år, + deras förälsrar o 2 bebisar haha vilket jävla liv det blev. Men rätt trevligt faktikst:)

haha fan vad långt det blev, sorry!
Neej, nu måste ja fan börja plugga kemi, har prov imorgon o har inte ens öppnat böckerna än! Tragiskt ja vet..!
Nää, kemin var det ja!

kväll i spånga med amanda

Kom precis ut ur duschen, ska börja fixa mig snart. Eftersom ja o amanda ska till hennes pappa i spånga för o förbereda lite inför johans (hennes lillebrors) kalas imorgon som vi ska va med på. haha.
Sen ska vi såklart bada jaccuzzi :)
nej, måste fixa mig nu, vi ska ta pendeln som går 20.41, så hinner inte säga så mkt mera..
Värt inlägg hahah not!!

Det e storm här, blåååser som fan!! Regnar gör det också, men de e faktikst ganska mysigt..


äntligen över 20!

Hahah äntligen har min besökssatistik kommer över 20 besökare på en dag, tom 24 faktikst! hahah
Eller så e det bara amarisa som har klickat flera gånger för att göra mig glad ^^ haha men ändå! :D


goddagen:)

Igår hade jag världens skönaste dag i skolan. När ja kom dit skulle vi bara sitta o hålla på med vårt arbete om dövas historia på teckenspråket, vilket inte blev den mest effektivaste lektionen direkt, eftersom när lektionen var slut hade jag skrivit 2 rader xD haha  Efter det hade vi räddningstjänst, då vi gick igenom kem. olyckor :) Sen slutade vi, o då va klockan 12  Älskar fredagar!! :)
Sen såg jag Dan (en hur snäll o skön kille som helst i 1:an som ni säkert kommer höra något om, haha) sitta i soffan i kaféterian, så gick man dit o snackade ett tag, han ja,Totte (även en kille i 1:an, Dans kompis:) ) o Tine. Sen började deras sista lekton till slut, o även Tines, men den filuren skolkade för att sitta med mig i stället. haha. Sen var det bara o vänta på att dom skulle sluta eftersom vi bokat dom, för att vi skulle sitta kvar o spela ett spel, scharader fast man ritar.
Det var svin kul, måste bara tilläga att mitt lag vann båda gångerna :) Först med Tine, då utklassade vi Dan o Totte och Sara o förlåt, men jag vet inte vad du heter. Sen drog Tine o Förlåt-men-jag-vet-inte-vad-du-heter. Så då körde ja o Dan och Sara o Totte, haha då vi också utklassade dom :)
Men tack Tine, Sara, Förlåt-men-jag-vet-inte-vad-du-heter, Dan o Totte för en hur rolig o lyckad dag som helst, det betyder mkt ska ni veta:)

Efter det rullade jag till Amanda, där vi bara tog det lungt o hade det jätte skönt. Bara satt o snackade o kollade på AFV, så klart haha, garvar alltid lika mkt åt det :D
Sen tog vi en runda till Åbergs, där dom har byggt ännu mer "ostbits-hus" (dom ser verkligen ut som ostbitar! skit fult) haha.
Tack för att du finns Amanda! O alla andra runt omkring mig, (ni vet vilka ni är)!! :)

Fotboll, cheap monday skor o dajmglass

Just nu sitter jag o käkar dajmglass (som jag har bakat alldelles själv faktikst) o kollar på fotboll :)
Men idag rullade jag o amanda in till stan för o träffa amarisa o gå o fika på ett café som hennes mammas kusin precis har öppnat på mariatorget. Men så blev det då inte! Så ja o amanda tog oss en tripp ner mot slottet o gamla stan. Sen vi gick förbi en mongolisk restaurang som vi inte kunde släppa, så det slutade med att tjockisarna vände o gick in för o äta. Där vi då tog en varsin mongolisk bufé, där man fick tag hur mkt man ville :D Så man tog allt det man ville, vilket va rått sen stekte en kock på det. As gott!! :) O efterrätten va massa frukt, glass o sen friterade bananer. Så då va det bara trycka, för man fick ju hur mkt man ville! haha. Under tiden vi satt där kom det två tonåringar, som sen körde på en springnota! Säger bara suck! Har man inte pengar för o gå på restaurang så går man väl ändå till ett annat ställe! Eller? Men till slut kom amarisa o träffade oss en stund ändå, men sen skulle hon vidare o äta med alex i vällingby eller vart de va. Så då rullade jag o amanda till slussen o gick på cheap monday affären där ja hittade ett par converse skor fast cheap monday då då. Så nu e man ytterliggare ett par skor rikare :) Å ja som sa att ja aldrig skulle köpa ett par sånna skor, hahah !! Annars hände det väl inte så mkt mer, förutom att amanda höll på å fälla mig inne i centralen när vi sprang till pendeln, så ja smått snubblade in i en snubbe som stog där o såg ut som ett frågetecken stackarn! haha ^^

...

hallojsan! kom nyss hem från skolan. Rätt seg dag idag, trött som fan va man! Corre i klassen fyllde 18 idag, så alla vi tjejer i klassen köpte pizza å satt å käka de i caféterian på lunchen. Mkt trevligt :) Grattis corre! Haha efter det hade vi filosofi, då vår lärare sa kosmos (universum) vilket ledde till att halva klassen började sjunga Dr. kosmos låten. hahah tyckte jag var lite gulligt! :) å det va så skönt, vi skulle börja en lektion halv 3 o sluta 4, så när vi sätter oss ner kommer vår lärare å säger att att han inte tänkte ha någon lång lektion eftersom det var tisdagen efter lovet, så vi satt bara å snacka lite skit i typ 10 min sen slutade vi x) sköönt som faan!! :)
neej nu ska ja gå å packa inför boxningen som börjar idag, sen måste ja rulla till amanda. Men först ska ja ta mig en liten välförtjänad stund å lyssna på boban å ta det lugnt :)


äntligen!!

Mirran kommer äntligen hem från USA imorgon!! :D


I´m back!

Har inte skrivit här på ett tag vilket beror på att det blev väldigt stressigt innan jul, å bara nån dag efter julen trog jag upp till Jessica, Lars å Thindra i Härdal :)
Men jag hade en jätte bra julafton med huuur mkt julklappar som helst under granen. Men dock inte lika lyckad annandag, då min kusin, morbror å hans fru kom! Eftersom min egen kusin stötte på mig! Vilket tack o lov båda mina systrar märkte å kunde hjälpa mig någorlunda i alla fall! Å grabben e för fan 32 år!! Vilket inte märks!! Sen den 27, dagen efter drog jag, mamma o pappa iväg till barkarby å köpte en laptop till mig som jag fick i julklapp. Sen var det raka vägen till uppsala eftersom jag skulle med tåget där till mora, eftersom jessica o lars var där å shoppade så åkte jag med dom upp sen, istället för att åka hela vägen. Så när jag skulle byta tåg i Borlänge såg jag Fredrik, Nicke på skejtboards bror! Där av alla ställen! å full som fan va han :/
Å ni som inte redan visste det, så har jessica o lars flyttat ihop igen för att försöka en sista gång. å gud vad lars har vuxigt i mina ögon kan jag säger er! Han lagade maten, städade, diskade, tvättade å fixade allt varenda dag. Så han har verkligen lyckat ändra på sig som han lovade, å han tar mer hand om Thindra nu också. Så hoppas det håller mellan dom nu, dom e så söta tsm :)
Var där en vecka, å det var fullt med snö kan jag lova er! :) Så himla underbart! Jag älskar verkligen å vara där uppe! Men sen åkte jag hem i torsdags, för 3 dagar sen, vilket var 10 timmars restid. Å folk undrar hur jag pallar pendla till skolan då det bara e 2 timmar o 30 minuters restid fram o tillbaka varje dag. haha

Saknar dom redan hur mkt som helst, de e verkligen jätte tomt utan dom! Men som tur e så ska dom ner ingen den 18, så hoppas man hinner träffa dom en stund då.
Neej, nu ska jag gå å tvätta lite eftersom skolan börjar imorgon. suck!! Undrar hur lång tid det tar innan jag hamnar i tjafs med en lärare den här gången..
Hare, puss!


RSS 2.0