GAAAAH!

JÄVLA CP-BLOGG!! HADE SKRIVIT ETT INLÄGG SOM JA FAKTIKST VART NÖJD ÖVER O SKULLE PRECIS LÄGGA UPP DEN! MEN NEEJ!!! DÅ LOGGAR MAN UT O SEN GICK DET INTE O BACKA FÖR O FÅ TILLBAKA DET! SÅ NU E DET HELT JÄVLA BORTA! GAAAH!! GODNATT!!

god dagens gott folk!

Sitter o väntar på att pappa ska skjusa mig till amanda just nu. Så i väntans tid tänkte ja ta o berätta vad som hände igår.
I skolan var det inte spec som hänt, slapp dag. Men Dan pierrcade (mvg i stavning ^^) tungan. haha
Sen efters skolan rullade ja förbi amanda som inte ens va hemma. så ja satt o va social med hennes mamma i ungefär en timme innan hon kom. Senare på kvällen rullade vi o träffade Niklas O Dansken. O gick hem till dansken o spelade nintendo wii o nått annat spel där man skulle dra ut klossar till den rasade. haha kul som fan! :)
neej nu kom pappa nu måste ja rulla!
hare!

Sant!

Satt o pratade med Tine i skolan för ett tag sen o snackade om att bra killar växer på träd! Så berättade hon en sak hon hade tänkt på för tag sen, vilket faktikst e sant..
Så här sa hon:

"Den dagen då Gud skapade människorna hade han hjärnorna i sin högra hand och penisar i sin vänstra, så fick folk välja antingen eller. Vad valde du?" 


ingen skola idag för min del

Vaknade halv 7 imorse av att ja hade så jävla ont i magen, insåg att ja hade försovit mig en halvtimme. Så ja gick upp o duschade, o då jävlar kom krampen! Duschade i 40 min men krampen gick aldrig över! Kunde inte ens stå rakt upp. Sen kom illamåendet! Min sjukdom i magen o tarmarna håller på o sprida sig uppåt till strupen.
Jag hatar min sjukdom!
Så det var bara o inse att man inte ens skulle kunna ta sig en meter ut ur huset, så att åka till skolan fanns inte ens!
Så det var bara o försöka ta sig in på rummet igen o försöka somna om med krampen o illamåendet som bara blev värre.
Blir inte ens förvånad längre när det här händer, har ju levt med det i 5 år nu.

O gulliga Totte ringde o sa att det var tråkigt utan mig i skolan, vilket verkligen värmde! =)
Tycker verkligen om personerna som finns runt omkring mig i skolan. Ni betyder verkligen för mig!

Puss <3


..

"Att kriga för fred, är som att knulla för att bli oskuld"


akut tandläkartid igen?

Min tandställning o jag går tydligen inte så bra ihop! ^^  Var ute o sprang med amanda i kväll istället för o gå på boxningen, så när vi e klara med vår tripp så rullar vi in på ica för o köpa ett varsit päron. Inget mer med det tänkte jag, så ja började käkade på det o sen en stund senare visade det sig att en gumminsnodd som ska sitta på en sån där plopp på tanden hade lossnat! haha
O jag som var där igår!! Så nu blir det en till akut tandläkartid, o en tripp på 6 mil, där besöket går på 2 min!! Suck!!
O det värsta e att det här e det enklaste o minst komplicerade av allt under hela processen, o ja har bara haft den i exakt en vecka nu! xD


akut tandläkartid^^

Ja satte ju in resten av tandställningen för några dagar sen, dvs. ståltråden som spänner upp tänderna. O eftersom det känns som om jag alltid ska vara värst på alltig o att allt jämt händer mig så kan jag tala om för er att så blev det den här gången också! För att som många kanske redan vet hade jag en ståltråd som skar sönder hela min kind, så den var helt sönder ristad på insidan. Men sen i lördag så gick den typ upp o jag hade en typ 1 cm lång ståltråd som hängde ner! haha seegt!
Så det var bara o ringa till tandis o få en akut tandläkartid. VIP på sjukhus o allt ska ni veta xD haha
Så då var det bara o sätta sig i bilen o åka 6 mil för ett besök som tog typ 2 min!!

Hade engelska prov idag också föresten. haha fy fan! ja e verkligen inte bra på engelska! ^^ Skulle bl.a.översätta en text som Shakespear har skrivit. Stackarn skulle svimma om han såg hur fint ja översatte allt! xD För o inte tala om min lärare som faktikst kommer o läsa det! haha! Hon lär ju fått en helt annan historia, men det bjuder ja på xD 


jag vann!

Johanna har förlorat vårat vad!

All heder åt mig! =)

Så nu ska ja bara fundera ut något fräsigt pris åt mig själv!

xD

Ja o amanda satt på pendeln på väg hem idag, då ett gäng killar i 17 års ålder satt o pratade. Precis innan vi kom fram hördes det den gamla vanliga rösten i högtalarna:

I högtalaren: Nästan Bålsta, slutstation, avstigning för samtliga trafikanter.
Killen: Ska vi av här?

hahahah fy fan vad ja o amanda började garva!!
Det gjorde bara vår extremt lyckade helg ännu bättre! :D

Ja berättar allt vi gjorde imorgon eftersom ja e för trött för o göra det nu, eller så rullar ni bara in på amandas o kollar. :)

alla hjärtansdag snart

På torsdag e det alla hjärtansdag, bara 3 dagar kvar, o ja vill verkligen inte att det ska bli det! Jag verkligen fruktar det! :S
Vilket till stor del beror på att ja o mitt gamla ex (som även då var ett ex) bråkade på förra alla hjärtansdag, då jag både blev strypt o knivhotad o allt vad som nu hände den dagen!!
Inte för att det förvånade mig direkt, men men..!!

Plus att man känner sig så extremt ensam när alla super gulliga par e så där extra söta mot varandra o alla springer runt med hur vackra blommor som helst o håller varandra i handen o allt det där! Okej att man kan känna sig ensam en helt vanlig vardag, men just på alla hjärtansdag, då e det som värst! ^^

Men Tine ska försöka rädda min dag o spräcka alla minnen, då vi har planerat att vi ska ha en mysig lunch för oss själva. Då hon ska göra pasta o kyckling sallad o jag ska baka vaniljhjärtan, kladdkakehjärtan o en spec. kladdkaka! :) Så det blir nog prima!

Sen efter skolan ska ja o amanda hitta på nått för att förgylla dagen. Dom två ensama!
Men om det blir på hemma plan eller inne stan har vi ingen aning om.. Nån som har nått fräsigt förslag på nått kul som man hitta på som man inte gör varje dag kanske..? :)
Skriv gärna isåfall!


helgen

Heej. Har inte skrivit på nångra dagar eftersom ja varken haft tid eller kunnat. Så ja får väl berätta allt nu då..

Fredags: Vanlig skön dag i skolan, hade 2 lektioner. Lärde oss använda en spinebår på räddningtjänsten, då Conny fick vara offer som vanligt! Så vi spände fast hela honom på den o sen kunde man göra vad man ville med honom, för där satt han! Så vi vände honom upponer!^^  haha:D
Sen hade ja prov, vilket gick mkt bättre än vad ja trodde faktikst.
Sen gick jag, Sara o Dan o fikade en stund. Men sen övergav Sara oss för hon skulle träffa sin kompis som då inte var Dans favorit direkt. Så ja o Dan roade oss själva, vilket slutade med att vi ställde oss i ett skylt fönster mitt i Västerås o dansade! haha! :D sen fick han fick 2 försenades 18 års presenter som han tyckte att han skulle få.
Sen rullade jag hem o somnade kl. 20.00 xD haha

Lördag: Gjorde jag Väserås osäkert då jag begav mig dit för att gå på Angelicas 18 års tjejmiddag / fest.
Så det blev ett stycke tacos, tårta, drickandes o onyttigheter i högsta hugg! Sen blev det några timmars sing star, då dom så klart inte hade Botten Anna, så jag kunde inte visa mina talanger! Så jag blev då sämst av alla den här gången också! haha. Men Fantasi börjar bli min låt den med, så om ett tag e jag kung på den med!:D 

Ja höll på o tappa tårtan så ja bjuder på det här ögonblicket som lyckades bevaras^^
image10

Söndag: Natten till idag sov ja hos Tine ( hon kom o hämtade mig hos Angelica igårkväll) så det var väldigt trevligt!:) Hon läste t.o.m. en godnatt saga till mig o Ante (hennes pojkvän) haha o fan vad trött man blir av det! :D
Sen på dagen, tvingade Ante oss att plugga kemi eftersom vi har prov imorgon. Så vi satt med det en liten stund, sen blev det så klart ritcharader! :D Älskar verkligen det spelet eller vad man nu ska säga.

Soft dag idag

Den här dagen har vart så himla slapp. As skönt! Det började med att ja kom till skolan en kvart försent, eftersom ja tog mig en välförtjänad sovmorgon. Vi hade då teckenspråk då vi gick igenom några ord, sen skulle vi teckna meningar på två papper, vilket tog typ 20 min. Under tiden gick läraren igenom provet med en o en i ett annat rum, så ni kan ju gissa vad vi gjorde resten av den resterande timmen! xD haha precis, absolut ingenting! :D
Sen skulle vi ha en svenska lektion, i 40 min eftersom vi skulle sluta tidigare då vi skulle hinna äta innan vi skulle bege oss till en föreläsning. Så det slutade med att vi fick sluta tidigare, mkt tidigare! Så vi hade så endast 12 minuter svenska! haha as najs! =)
Sen efter lunchen skulle Tine vara super gullig o skjusa mig o några andra till den där föreläsningen, så det slutade med att vi satt 8 personer i världens minsta bil! haha fy fan vad kul det var!
Sen satt vi bara o lyssnade på den där föreläsningen som handlade om självkänsla o självförtroende, så det var en kille som berättade om sitt liv o allt vad han hade varit med om o varför han gjort det. Så det varvades med uppträdanden av Fronda.
Föreläsningen var faktikst helt okej, lite lång bara, o sen var killen rätt stel, han visade bara en sida av honom om ni förstår..? Men det handlade om saker som e värt att tänka på ibland, så det var bra.

Nej, nu måste jag ta tag i mina studier faktikst, har prov imorgon, o ska kunna hur mkt som helst.. Så ja säger bara lycka till till mig själv^^^

Men hare guld
Puss

Tack amanda! <3

Kollade i amandas blogg igår o såg det här fina inlägget till mig som hon skrivit! :

Du är som min gamla nalle en såndär man inte kunnde släppa när man var liten, en som man ville ha med sig vart man än var och hur man än kännde sig.. ledsen eller glad spelade ingen roll för den fanns alltid där för en.
Jag är glad att jag har dig som min kompis, nu när jag inte kan springa runt med en nalle.  <3


Tack amanda, det betyder verkligen! Du med ska du veta! Vet inte vad ja hade gjort om ja inte hade haft dig som min vän <3


Tandställning, amanda o "semlor"

Så nu har jag fått den "efterlängtade" centralen i min mun! Satte in den imorse, men dom satte bara på plupparna o sen några mysko breda o hårda gummiringar som dom tryckte ner mellan tänderna där bak för att sära på dom. Inte det skönaste just nu iallafall ^^ men men inte så farligt ändå.
Sen nästa tisdag ska dom sätta in ståltråden eller vad man nu säger..
Så nu e jag riktigt söt! haha =)
Men det blev faktikst inte så extremt som jag trodde det skulle bli. Tack o lov.

Men sen var det bara för mig o bege mig till skolan. Suck. Så ja kom precis när lunchen var slut, hade två lektioner o sen slutade jag. Soft som fan.

Sen träffade man amanda vid stationen så då rullade vi hem till mig faktiskt, tro det eller ej. haha
Så vi gjorde väl inte mer än vanligt, vilket innebär totalt slapp :) hah

Eller jo fan, det var ju semeldagen idag, eller som ja har sakt hela dagen, lussebullar (!) fråga mig inte varför, precis som på nyår när ja sa valhborg ^^ haha inte min grej direkt o hålla koll på allt det där x)
Men så då var ja tvungen o baka semlor, men neej, då hade vi ingen jäst bara för det!!
Så då kom snilleblixten jag Ellinor Löf på att ja skulle baka mina egna semlor fast utan jäst.
Oh nej så dum e jag inte så att ja gjorde bullarna fast inte hade jäst i!
Jag gjorde en sockerkaks smet med vanilj o sen lite kardemumma o hällde det i muffins formor för o få dom runda. Sen när dom va färdiggräddade var det bara o skära upp o fixa dom! As goda fan! Va faktiskt nästan godare än riktiga semlor! :)

image8


ångest o förvirrad!

Just nu sitter ja o snackar med amanda, lite sen kanske o sen borde ja plugga till mitt engelska prov imorgon ja vet! men men. Pallar inte för tillfället!
Men idag var jag allmännt jätte glad när ja va på väg till skolan, faktikst ingen aning om varför! haha men ja e juh som ja e^^
Så dagen började med 2 timmar kemi, vilket ja inte fattat nått av hittils, men idag fick jag ryck o ville verkligen försöka, men då kom alla o hoppade på mig o störde när ja låg där i soffan o försökte läsa! hah inte konstigt att ja aldrig kan plugga i skolan!^^

haha nu dog även amandas telefon, min dog förut o nu hennes, så tror det inte e meningen att vi ska snacka med varran så här sent haha!

Åter till ämnet!
Efter kemin hade vi engelska prov, hörförståelse, vilket ja hoppas gick någorlunda bra. Sen slutade vi efter det eftersom vi inte hade nån idrott. Så idag blev en kort dag :) 12.00 på en måndag! Yeah!
Sen när ja väl orkade rulla hem från skolan träffade jag amanda vid stationen, så vi rullade hem till henne eftersom hon skulle hjälpa mig med engelska. O vi kom fram till att det inte lönar sig o sätta två dyslektiker på så mkt text! haha!!:D
Hon ba, men fan kolla på sid. 243-244 det kan ju inte vara mkt! Så ja slår upp det o där uppenbarar sig en årsförbrukning av engelska glosor! ah iallafall enligt oss! ^^
Så vi la väl smått ner det där med pluggandet o körde vår traditionella allsång på högsta volym! haha kärlek!
Sen hände det väl inget mer spec. för vår del..

Men däremot när ja kom hem... shit!!
Fick mitt livs chock tror ja..
Så nu e man förvirrad o har ångest inför allt!

Ångest för att ja inte pluggat inför provet som ja aldrig kommer klara nu, att de e så jävla mkt i skolan, tandställningen ja ska få imorgon bitti, men värst av allt e nog att ja kommer åka över broar, det har oroat mig hela dagen! Gud vad jag hatar min fobi!!
Okej att ja äntligen börjar kunna åka över bron på väg till o från skolan, men det har ju o andra sidan tagit mig över två år nu.. Men bättre sent än aldrig:)
Men ja bytte inte skola iallafall, de e jag stolt över!
Men nu e det med bil o en helt annan bro! Herregud! Men men..

Nej nu ska ja vara lite social med amanda på msn, sen kanske ja börjar fundera på o gå o lägga mig.
Förresten, Tack amanda för att du alltid finnns vid min sida! Det betyder mycket ska du veta!
Alla ni andra för den delen också. Tack så mkt, tack för att ni finns! <3

Puss o kram cykelram=)


veckans bild - fulaste på AA

image6

helgen

Igår fyllde ju madde 18, så ja amanda o amarisa rullade till henne där det blev massor av mat, chips, godis, presenter o självklart tårta! herregud vad god maräng tårtan var! :D haha
Efter det blev man tvingad till o ställa upp i Sing star eftersom rycktet gick att ja va sämst! hahah vilket tyvär e sant! haha rätt kul faktikst! Men botten anna e ja grym på! yeah!!:D
Så det blev sing star resten av kväll.
Så tack alla för en underbar kväll! :)
Sen skulle hon o marcus (hennes kille) ut på krogen, så då blev det att rulla hem för min, amarisas o amandas del.
Så vi kom fram till att ja skulle sova hos amanda, så när vi kom fram till bålsta tog vi oss vår extremt behövande natt promenaden i den nyfallna snön! Tack o lov var det inte slask då!
Så idag har vi bara tagit det lungt, slappat helt enkelt.
Satt mest o snackade, hur skönt som helst :)
O nu på kvällen tittade mirran in en liten stund också. Trevligt sånt med. haha :)

Juste, amanda snackade om att man skulle lägga in dagens bild, så ja tänkte sno den idén o lägga in veckans bild varje vecka. haha. tyckte det skulle va lite kul! :)
Så hoppas ni tycker om det, ni få som läser. haha


1 februari

Igår blev en slapp dag.. Slutade 11.40 eftersom vi fick sluta tidigare från räddningstjänsten. Sen var det bara o vänta på att Sara, Totte o Dan skulle sluta eftersom vi skulle ha vår speldag med ritcharader. Säger bara det, har ni inte spelat det, GÖR DET!! De e as kul! :D
Så ja hade jätte kul igår faktikst! :)
O alla var jätte glada igår också vilket gjorde att man blev ännu gladare. haha
Sen hände det väl inte så mkt mera, slockade typ när ja kom hem. Va as trött eftersom ja gick o la mig 3 i torsdags natt. ^^

Nej, nu måste ja gå o fixa mig, ska vara hos amanda om en timme, eftersom vi ska till madde idag för flickan fyller 18! Grattis madde på 18-års dagen!! :)
Så ikväll ska det bli onyttigheter så det bara skriker om det! haha

Puss

RSS 2.0