Teorin + sjukhus

Klarade teorin igår! Fick 59 rätt och gränsen var 52, så det var bara att gå och inhandla choklad så var min dag helt räddad! Det var så sjukt skönt att klara den på första försöket. :) Sen spenderades resten av dagen att umgås med Jessica och tönten. Sen hyrde jag och Jessica Kenny Starfighter, som vi ännu inte hade sett illa nog! Gash vad jag älskar dom! hahaha vi börja garva så sjukt mkt att det bara sprutade tårar och vi var tvungna att spola för att se det igen! Hahaha Aj, aj, aj! Rätt på knölen mellan skinkorna! hahahah älskar´t!! :D

Idag bar det av till Elisabethsjukhuset för att kolla foten igen och prata om operationen. Så nu blir det en operation igen om ca. 3 veckor. Men det värsta är att jag inte får idrotta något alls på 5-6 månader efter! Så aa det var min boxningskarriär typ..! Kul :/ Men som dom flesta känner som känner mig så vet ni att jag aldrig ger upp hoppet :)

Och imorgon mina kära läsare så är det en stor dag som kan påverka hela mitt liv framöver (fan vad seriöst det där lät bara för en liten uppkörning, som egentligen inte e så liten trotts allt). Men aa, så vi får se hur det går. Har ju en vinnarskalle, så jag går ju inte in direkt för att klara av det. Men det e ganska få som klarar det på första försöket, så aa det ska bli spännande!

Haha förresten, när jag var på sjukhuset idag så tog det ungefär 10 minuter innan min ortoped erkännde att det skulle behövas göra en helrenovering på min kropp (eller aa den e ju halft igång redan). Haha aa herrgud, illa när exakt alla läkare säger det typ xD
Och efter att ha berättat om min knöl i handleden så var man tydligen tvungen att operera bort den om man hade problem av det, vilket jag har.. Så aa.. Helrenovering nästa..! Måste jag ens säga att jag e nära att få frikort, och då betalar vi inte ens hälften av alla besök xD

Nej nu ska jag tagga till inför imorgon och äta upp min sista chokladpralin! :)

Pussen!

Ps. Chokladte e sjukt vidrigt!


Håll i hatten nu!

Jag, Ellinor Jennifer Linnéa Löf har gått och blivit förkyld!! Helt sjukt! Senast jag var sjuk var för 3 år sen, gången innan det var för 6 år sen.. Så det hör inte till min image att vara sjuk! Jag ska vara skadad punkt slut! :P
På tal om skadad, hade telefontid med min specialist imorse om foten. Och som sagt han tyckte verkligen vi skulle operera den, han gav mig tom en sån snabb tid som nästa torsdag, men har ju uppkörning då så det krockade tyvärr. Men ska dit på onsdag så han får se på den igen och ge mig en operationstid. Så det ska bli sjukt skönt!

Och eftersom jag kände mig så duktig idag, eller snarare så greps jag nästan av panik för att jag inte tränat på sjukt länge pga skador och operationer. Så jag tog en timme på rullbandet, sjukt skönt måste jag säga :)
Annars har det la icke hänt så mkt mer idag, förutom att jag tror jag börjar få feber nu. Men det har jag inte tid att bry mig om, för jag ska ja körlektion imorgon. :)

Så hörs då, nu ska jag njuta av min stora kopp te, dom tända ljusen och den underbara musiken..

Så sköt om er,
Pussen!

Bara för att jag blir så sjuukt glad av den här bilden! hahahah :D


måndag

Blev ingen skola idag, känndes onödigt. Så var hemma och och läste lite teori istället, sen nu mot kvällen gick jag till Mirran för att bara prata och umgås lite. Och när jag är på väg till henne, så går jag och lyssnar på musik, och det är verkligen jätte mörk ute så man ser ingenting. Sen helt plötsligt så är det någon som lyser med en ficklampa rätt i ögonen på mig. Sen tar han ner den, och jag ser bara dens ben, börjar fundera på vem det är och hur många dom kan vara. Sen tar han upp lampan igen och lyser rätt i ögon igen, men den här gången tar han inte ner den. Så jag tar upp handen för att kunna se någorlunda och fortsätter gå emot honom. Tillslut säger jag att det räcker och att han ska ta ner den, för jag såg ju inte vem det var och tar ut musiken ur öronen. Jag går förbi honom och håller på att slubbla på ett koppelsnöre, då börjar han prata iaf. Och det visade sig att det var en typ gubbe som var ute med sin hund. Och att hunden blev rädd när jag gick där, därför han lös på mig.. (jo, tjena). Men fan tur att det var jag som gick där, hade det varit Mirran eller nån annan som är sjukt mörkrädd hade dom nog börjat gråta av rädsla sen, för tom jag började känna lite obehag när han inte slutade blända mig..!

Men men, så kan det gå.. Synd att folk ska behöva vara rädda eller oroliga när dom är ute i mörkret, syftar nu på den där gubben.

Själv längtar jag tills snön kommer nu så att man kan bädda in sig i massa varma mysiga kläder och gå ut i mörkret och lägga sig i en snödriva och titta på stjärnorna. :)

Pussen!


söndag

Hade så sjuuukt kul igår på Mirrans fest! haha :D Var där från 20.00-04.30 så vi höll igång en del kan man säga, haha! Idag har dagen mest gått ut på att både jag, jossan, jessica och peter suttit och kollat på film, var ju rätt sega efter igår, och jossan och jessica börjar bli sjukt tunnisarna. Sen nu på kvällen blev det att vi skulle fika, så jag fick baka så vi satt och fikade sen drog jossan och peter ner till linköping igen. Gud vad min svenska suger för tillfället! Kan ju inte ens skriva korrekt, märker det tom själv! haha då e det illa! Antar att jag e för trött för att tänka på hur jag skriver :p

Så funderar på om han ska gå oh lägga sig, ifall man ska till skolan imorgon eller om man kanske borde göra teorin en liten stund..

Hur som hellst så ska jag inte skriva mera här för tillfället. Så sköt om er allesammans.

Pussen!


torsdag

Hej gott folk! Idag e jag på sjukt bra humör! :D Kollade på Idol, och fan vad jag älskade Robin B:s grej han gjorde hahaha! Sen skickade Niklas ett klipp som jag också höll på oh dö av garv åt! hahah aa herregud! http://www.youtube.com/watch?v=HUupBg6Kw0A Som sagt, eftersom jag inte lyckats få in klippet i inlägget så bjuder jag på länken, men det e lite segt i början, men fan vad värt det e sen! hahaha min humor det där! xD

Var ju förbi Mirran igår som fyllde 20 och firade henne. Oh hon va så söt!! Hon började gråta när hon fick tavlan som jag hade gjort till henne! Så himla gulligt! Och jag blev så glad att hon blev så glad över den! Hahaha så kommer hennes bror och låtsas pappa och ba "men fan Mirran, här var du ju snygg juh"! hahaha alltid så himla gulliga xD

Så på lördag blir det till att fira henne REJÄLT då hon ska ha sin fest! Yiihaa! :D Fan vad jag ser fram emot det! :D

Tills dess får jag se fram till våran kväll imorgon, som förhoppningsvis och förmodligen blir en bowlingkväll med ett helt gäng! :D

På tal om bananer så vill jag ut i det härliga mörkret under stjärnhimlen och ta en kväll/nattpromenad! Synd bara att Mirran sover nu, men kanske tar den själv sen ändå :)

Från Mirrans födelsedag, Grattis vännen! <3

Pussen!




Saftkalas

Hade saftkalas igår men Jessica, Therese, Thindra och Kitty. Älskar att ha det, för det innebär att jag kan baka ganska mkt, och att det mesta kommer att bli uppätit! Yehaa! :D Sen fick jag blomman jag spanat in på ett tag nu! :D Så nu e jag lycklig!
Drog förbi Jessica och Thindra sen på kvällen för att ge Thindra lite saker hon skulle få av mig :)
Sen begav jag mig till Mirran för att kika på Twilight, och han e inte så jävla snygg som alla säger..! Enda gångerna han blir snygg är när han öppnar munnen och säger något bra, fint eller nått sånt. Men inte annars! Haha gud vad alla hatar mig när jag säger det! Mohahah! :D

Men på tal om snyggingar! Hittade en sån sjukt jävla snygg puddning på Fb, så jag rullade in på hans profil för titta på hans bilder. Så SJÄLVKLART har han gjort så att bara vänner kan se hans profil! Suck, tycker inte om det funktionen! :( Men tur att han har så sjukt snygg visningsbild ;)

Nej, nu ska jag ringa Jessica och kika vad hon har för sig, så att man kan rulla till henne snart :)

Så ajöss och tack för fisken!

Pussen!

Ubk

Hade ju min ubk (utbildningskontroll) igår, det är precis som en uppkörning fast med en vanlig handledare så att dom ska se vad ens brister är så att man hinner över på det tills uppkörning. Och det gick faktiskt helt okej, gjorde nån miss och sen saker jag vet och kan som jag inte fattar varför jag inte gjorde ibland..! Men tur att det kom fram då och inte på uppkörningen, för den ska jag fan klara av har bestämt mig för!!
Så om 3 veckor smäller (eller förhoppningsvis inte) men ni förstår :p

Åkte till skolan idag, blir fan på dåligt humör så fort jag kommer innanför dörrarna. Det e illa! Så gick på spanskan som jag inte ens vet om jag ska läsa, men får ju fan aldrig tag på rektorn! Så vi får väl se.. Men tror jag måste gå den, och i så fall måste jag gå ett helt läsår, eftersom det e en 100 poängs kurs, och det SUGER! Vill fan ifrån den där skolan så fort som möjligt!
Fick då inte tag på rektorn idag heller för han satt och surrade med några nissar från skolverket (haha undrar om dom var där för att se varför det går så jävla dåligt för alla!? Det var det säkert :p) Så ytterligare en helt meningslös dag i skolan, plus förseningar med tåget i morse, som vanligt!

Haha ringde sjukvårdsupplysningen idag (var fan 30 minuters kö!) för att berätta om mitt sår jag fick i sommras när jag vurpade med inlinsen och berättade om att min känsel i hela smalbenet är som när en typ en fot somnar och man drar med fingrarna på den. Så känns det, så jag sa att jag trodde det var något med nerven. Så vi kom fram till att jag har en nervskada i benet, som jag kommer få leva med nu. haha säger det, jag e fan härdad alltså! xD Så får se om det blir mkt värre, för just nu blir det ju bara värre och värre. Illa när man bara e 19! xD
haha men som sagt, jag e aldrig sjuk iaf! :p

Pussen!

RSS 2.0