20 Juli <3

Japp, det blev jag o anders tillslut :) Så nu allesammans e jag en stolt flickvän till världens underbaraste kille ska jag säga er. Trodde inte att en kille kunde va så snäll o omtänksam som han är. Men det skrev jag ju som sagt i ett inlägg efter louise 18 års fest.
Oh på tal om 18 års fest så fyllde ju amanda 18 i lördags, så då va vi på åsen oh firade henne i hennes mormors stuga. Så på dagen kom dom närmaste vännerna o familj o släckt. Sen på kvällen anlände kompisarna, för att ja ha en grill  chill kväll där. Men haha faan vad full alla blev :p På ett bra sätt då, vart en riktigt lyckad fest enligt mig. Men jaa säger det er något om hur fulla ja o amanda blev om ja säger att vi rasade ner i en buske när vi skulle springa o hälsa på anders o linus som kom, amanda höll på oh dricka salsa, o jag satte fingrarna på en as varm platta för o se om den va tillräckligt varm. haha men fan vad kul man hade den kvällen :D Hoppas alla andra också hade det.
Men sen igår var det ju bara o städa upp o fixa allt, haha oh båda hade fortfarande alkohol i kroppen då haha ^^ Sen efter det var det bara raka spåret till spånga för o fira hos hennes pappa. hahah oh hörni, baksmällan kom inte på morgonen när ja vaknade där på söndagen utan på kvällen när vi va i spånga! hahaha tyckte vi va as kul! ^^
Juste, vi ska ju utomland den 1 september, jag oh amandas pappas familj, så nu börjar det kännas ganska nära kan ja tala om för er. As najs! Satt o kollade på hotell o allt sånt igår. :)
Det också, ja o amanda ska jobba imorgon också igen, i Falun på en crusing. Hoppas det blir skit kul! :)
Neej, nu ska jag gå o städa upp lite här innan anders kommer hem från jobbet om en timme typ. Sov här i natt :)
Så hare,
puss o heej leverpastej ^^


heej igen :)

Ligger o väntar på att min tvätt ska bli klar just nu, så tänkte passa på att slänga in ett inlägg :) Oh äntligen har vi gjort premiär för sjön i sommar! Guuud vad jag verkligen älskar sjön o vattenskidor o det ska ni veta. Så i måndags åkte jag, amanda, jessica o pappa ut på sjön för o åka ring som jag aldrig hade gjort faktiskt.. Oh fan vad ja garvade! haha :D Men jag föredrar vattenskidor faktiskt, mer spänning o fokusering i det sen e det mkt mer drag också :P Men sen bar det av för mig, amanda o pappa ut på sjön igen för o åka bara vattenskidor på tisdagen. Oh för mig gick det sådär.. kom upp på andra försöket, men hade ett jävla taskigt grepp i linan. haha så då jävlar fick man som amanda jämt säger, hela mälaren upp i näsan. haha :p Men det var så jävla vågit eftersom det blåste så mkt så kunde inte åka på bara en skida eftersom den skulle driva iväg då. För ja kan inte starta på en skida, vilket jag fan ska lära mig! Men aa amanda den söta filuren fick inte ens på sig skidorna så jag fick tom hjälpa henne oh sätta på henne dom mitt ute i sjön haha ^^ Men sen skulle hon försöka ställa sig upp, men det gick då inte så bra, då hon fick hela mälaren upp i sin näsa med :P Så efter 5 försöket gav hon upp! Så nästa gång ska hon fan upp! Eller hur amanda!?!
Sen idag bar det av in till stan med amanda som skulle på dejt, oh jag skulle träffa anders :) Så medans amanda va på dejt så skulle vi två gå o fixa en present till henne som jag har tänk på ett bra tag nu. Men det gick ju som det gick.. Oh hahahahah ni måååste få veta vad vi fick höra när ja o anders va inne i en butik, men kan inte säga det innan amandas födelsedag då det kanske avslöjar något ;) Men faan vad kul det va :p
Men så det blir oh åka in till stan igen för oh fixa det där, men den här gången utan anders :/ Men ska sova hos honom imorgon faktikst :) Nervös? Jaaaapp skoja inte! ^^ Men men :P Sen på lördag blir det firander för hela slanten! Wiiihuuu! :D GRATTIS I FÖRSKOTT AMANDA DIN MES! :D

Jag o amanda

Vi 2 precis innan vi skulle iväg o sälja rosor på power meet i Västerås :)

goddagens :)

Jo det har ju hänt en hel del som vanlig sen sist jag skrev :) :p Mamma o pappa har kommit hem igen, så nu har amanda flyttat hem igen :p Jag har sålt rosor på crusingar i både Arvika, Kungsör och nu senast på power meet i helgen. Men på power meet följde amanda med, så då var det mkt roligare, för kul var det. :) Förutom på lördagen då det inte alls va lika bra drag eftersom det började ösregn, men ja o amanda vart överlyckliga när vi fick åka hem så vi var nog dom enda som var glada just då. haha :p Men faan vad man frös sen kan ja tala om för er! Såg ut som om man hade duschat! haha.

Oh stackars Anders då, trodde ja låg på sjukhus eller nått bara för att ja inte vart inne på msn på ett tag, oh sen dog min mobil imorse, så han vart jätte orolig när han inte fick tag på mig. haah söt han e! :)
haah juste, Peter e ju här, Jossans nya kille, så ville vi 3 spela spel, så jag bakade kakor oh sen spelade vi, Turtles blev det :p Var ett himla tag sen man spelade det kan ja tala om för er. Men efter 2 timmars spelande så vann då jag som vanligt! haah. Ni vet tur i spel, men otur i kärlek..!

Neej, om man ska försöka komma i säng snart, för ja ska träffa Jessica o Thindra imorgon faktiskt :)
Så ha det så bra gullungar! ;)


RSS 2.0