Nästa operationen

Som sagt var ju på sjukhuset igen i söndags för att jag skulle göra en till operation på måndag morgonen. Den här gången gällde det en hakplastik där dom sågade av min hakspets på båda sidorna tvärsner och färlängde den 9 mm. Sen gick dom även in och tog bort en platta och skruvarna som låg och gjorde ont ibland som var från min käoperation. Men det e många som frågar om det är som en skönhetsoperation och om jag fick betala den själv. Men nej, det räknas inte som en skönhetsoperation eftersom den vart aktuell i samband med käkoperation. Vilket innebar att jag även fick den gratis.
Men operationen gick bra, tog 2 timmar. Men han (läkaren) sa att en nerv tittade fram så jag kan få problem med min känsel i läppen och hakan. Vilket jag hade redan innan lite, men som sagt den är ju mkt värre nu. Så hoppas att det blir lite bättre iaf för just nu känns det as mongo, går inte att beskriva det heller för kan inte jämföra det med något. Men jag tror nog det blir bättre, efter käkop. förlorade jag ju känseln i både läppen, hakan och hela käkarna i flera veckor innan den sakta började komma tillbaka lite. Men va fan det e ju inget jag dör av om det nu inte skulle bli så.
Blödde även väldigt lite bara 15 ml, kompenserade väl från käkop. då jag fick 2 liter blod. Så jag har någon annans blod i mig, vad äckligt, eller nej ganska coolt egentligen. Undrar vilka det kommer ifrån.. På tal om det så ska ta och bli blodgivare så fort jag kommer iväg dit.

Men efter uppvaket som jag för övrigt låg i 3 hela timmar på så spenderade jag hela dagen växlandes mellan att sova och kolla på tv. Mådde sjukt illa och hade onte i huvudet hela dagen plus kvällen, så på kvällen vart det för mkt så jag Ellinor Löf kräktes, ifall ni nu ville veta det :p Men vart så sjukt förvånad för jag har bara gjort det en gång pga fylla sen jag gick i 5:an och då var jag magsjuk..! Men tror att det blev för mkt för kroppen med allt på en gång. För foten är ju fortfarande inte bra, och sen en till operation på det plus att jag ju har sträckt båda armarna. Så det e väl inte så konstigt heller. Sen hade jag sjukt ont, för hade inte tagit några värktabletter på hela dagen, så kan vart därför också. Skit samma :p

Fick en as najs rumskompis sen på kvällen (lite skillnad från hon jag delade med innan som var en riktig gnällärring som hatade allt och alla) men hon jag hade nu vart as trevlig. Hon fyllde även 31 den dagen. Så vi låg och snackade hur mkt som hellst, och båda har sömnproblem så vi låg och tittade på tv och snackade hela natten. Haha systrarna vart as chokade när dom kom in på rummet och såg oss va i full gång. haha. Men tillslut somnade hon vid 4 och jag vid halv 5, sen var det bara att vakna igen vid 6.. Jävligt segt. Men efter ett besök nere på käkkirurgen fick jag äntligen bege mig hemåt. Eller snarare till centrum för att handla lite barnmat till mig. Eftersom jag inte kunde tugga.
Tror ni folk stirrade rätt dåligt eller..?! Jag e väl medveten om att jag såg ut som att jag vart med om en trafikolycka, med tanke på kryckorna, air casten och sen att jag var helt tejpad och svullen i ansiktet. Visst att folk kollar, det e helt klart, men vissa alltså!! Förstår dom inte att folk kanske inte mår så bra vid sådana tillfällen och att sånt inte underlättar precis. Så säger det, tur att jag bara var opererad..

Så snälla ni som läser det här, visst får man kolla på folk som man ser har vart med om något, det är mänskligt. Men snälla stirra inte och tappa hakan som följd, det gör allt bara värre.. 

Så nu vet ni som inte visste, varför jag ser ut som jag gör för tillfället.
Lägger även upp lite bilder när jag fått liv i kameran.

Pussen! 

Fredagsmys

Jag är på så sjukt bra humör! :D Så ska ner till Mirran snart och kolla på idol och umgås lite med hennes mors familj, var ju ett tag sen sist nu. För övrigt gjorde jag en underbart god middag som var så mkt som spaghetti och köttfärssås, sjukt gott vart det! För mamma och pappa hade åkt iväg till muppsala och skulle bli lite sena hem, så då tänkte jag att jag skulle vara lite gullig och göra maten så att den var klar tills som dom kom hem. Så nu vet ni det! Mohaha. Nej tack o adjö för mig, nu måste jag hoppa i några kläder och börja rulla.

Pussen!


Inskrivning + inläggning

Var till Akis i fredags för att skriva in mig igen, eftersom jag skulle göra ytterliggare en operation. Så jag skulle skriva in mig då, få permission över helgen och komma tillbaka på söndag kväll. Skulle vara där vid 10, så fick prata med en syster vid typ 11, satt bara och väntade i deras allrum och kollade på tv under tiden. Var även en kille i min ålder och hans pappa där, så var ju inte själv den här gången iaf. Men sen var det bara vänta ytterligare, fick lunch, fortsatte att bara vänta, fick prata med nån läkare som bara skulle kolla lunger, halsen och sånt som dom alltid gör. Då var klockan typ 1, sen fick jag vänta ännu mer. Vid typ 2 fick killen gå hem, och vid halv 3 kommer dom och säger att jag får gå hem. Så satt där i sjukt många timmar för 2 besök som tog under 10 minuter tsm.. Rätt ovärt, men men.

Och i söndags hände det en hel del måste jag säga också. Började dagen med att gå på bio med Johan, tyvär bangade Amanda. Men vi gick iaf, så vi såg Upp i 3D. Var faktiskt himla bra och väl genomtänkt. Sen gick vi till centralen för att kolla på det extremt stora pepparkakshuset som Arla hade byggt upp där. Mötte även upp Björn som slutade jobbade, så åkte med dom till Spånga för att sedan ta pendeln hem. Där visade det sig att alla tåg var inställda pga av en olyckshändelse (var förmodligen någon som hade hoppat). Så det var ju helt omöjligt att ta sig hem då, för då skulle det bli ersättningsbus vilket skulle ta hundra timmar. Så det blev till att ringa pappa så att han fick komma och hämta mig, då hade det tydligen hänt en olycka på E18 också, men den slapp vi precis som tur var. Så väl hemma var det bara att panikfixa allt innan jag var tvungen att åka tillbaka till sjukhuset. Men der gick bra, väl där blev man övergödd av en dunder trevlig syster som gjorde massor med mackor, rån, varm choklad och allt åt en. Mohaha sjukhus e inte alltid så dumma ändå :P

Bakblogg?

Har ju som sagt haft funderingar på att göra den här bloggen till lite mer av en bakblogg också. Dels för att jag verkligen älskar att baka och för att jag gör det relativt ofta. Så det vore ju kul att slänga upp lite recept och bilder mellan dom vanliga inläggen. Kanske vore kul för er att se och läsa också. Eller vad tycker ni? :)

Bakblogg också eller inte?


Helgen i Linköping

Återigen blev det ett uppehåll här i bloggen, pga av att jag blev så borta av tabletterna jag fick efter operationen. Sen åkte jag även ner till Jossan och Peter i Linköping för två helger sen. Där hände det mkt kan jag lova er! hahah aa som alltid då när jag sätter igång! :p Började väl hela resan med att försöka ta sig till tåget på kryckor, gipsat ben och en svin tung väska på köpet, gick väl ganska bra trotts allt. Men sen när jag kommer ner och ska sätta mig i Jossans bil så glömde jag hur jävla låg den egentligen är.. Eftersom jag inte fick stödja på benet så satte jag mig alltid med ryggen mot sätet först. Så eftersom bilen var så jävla låg så for jag rätt in i bilen och ramlade in på förarsätet och båda benen föll rätt upp mot himlen och gipset dånade mot biltaket! Hahah och ja, det var folk som såg det! :P
Sen bidrog vi med väldigt mkt glädje och samtalsämnen den helgen då vi for genom halva staden på en mkt riskabel cykelfärd då hon försökte skjusa mig. Sen var det en Sjukhusfest på fredagen den 13:e som vi drog på. Där det var olyckstema tack vare datumet, så det passade mig ju alldelles förträffligt. Tills det att jag skämde ut mig för hela kön då jag halkade och körde återigen världens vurpa som ALLA såg! Så efter det visste dom flesta vem jag var den kvällen skulle jag tro xD Vart även filmad, frågade om vår favorit sjukdom.. För vem har en sån!? :S Och vem kommer på nån bra när dom kommer med en kamera och frågar sånt.. Så ja det blev ju som det blev haha, men det var det enda jag kom på. Så det bjuder jag på. (Och ja, skiten jag har runt ögat ska föreställa en blåklocka som inte alls blev bra, men peter hade en likadan, så vi var lika raggiga tsm)
http://www.youtube.com/watch?v=On1S9kQVznA 

Dagen efter det gick vi iväg för att äta på restaurang, var sjukt gott! Meeen även här lyckades jag skada mig! Så denna dagen blev det till att sträcka båda armarna då jag återigen höll på att halka. Så det var ingen dans på rosor sen att ta sig fram på kryckorna kan jag lova... Fy fan!
Återvände sedan hemåt på söndagen.

På måndagen blev det ett återbesök på sjukhuset då jag fick ta bort gipset och ha på en aircast istället. Gud vad mitt ben var klent måste jag säga! :o
Men nu får jag iaf börja stöd markera när jag går, och det är mkt skönare för armarna.


Exakt en sån springer jag runt med nu. Men lägger upp lite egna bilder sen när jag fått in dom här på datorn.
Hare så bra sålänge! :)

Barnvakt

Ikväll blir det till att sitta barnvakt åt Johan, så gott folk, ikväll befinner jag mig i Spånga. Så jag fin på mobilen :) Nu skriker mammas nybakade bröd på mig! Adjö sålänge.

Pussen!


Aj!

Någon som vill adoptera mitt knä? Hör mer än gärna av er då :)

Elektriskt?

hahahhaha min humor det här! xD


Abstinens

Klockan är nu 04.50 och jag har abstinens! Gissa av vad.. Att baka! Jag vet inte varför men nu på senaste året har jag blivit helt galen på att baka. Eller jag ser det mer som en konst! En skapelse man kan forma på många vackra sätt med bara fantasin som sätter gränser. Och just eftersom jag har sån fantasi och är så noga när jag bakar och alltid gör det med kärlek, vilket jag tror är några viktiga ingredienser för lyckas med bakandet.

Men åter till abstinensen, idag (natt) bara kliar det i fingrarna efter att få göra tårtor. Har suttit här på internet i nog 4 timmar nu och bara kollat på tårtor. Under den tiden ramlade jag in på ett konditors hemsida, och kollade under länken "tårtor" där klarade jag nappt av att kolla alltså. För på nästan varenda bild på deras tårtor så var det alltid något fel på dom (aa enligt mig). Men på ena tårtan så hade hela glasyren runnit ner på tårtan för att det varit för lös, vilket man såg att den inte skulle göra. En annan bild var på en prinsesstårta där dom hade vikt ut marsipanen längst ner och skurit den zick-zack, problemet var bara att den var helt ojämn..! Sen kollade jag på nästa kategori "bröllopstårtor". Där var det en lång fin text om vilken erfarenhet deras konditörer (heter det så i plural?) har och bla bla bla. Enda bilden dom har sen är en enkel vit tårta med sugarpaste och några röda rosor på. Något jag skulle kunna ge mamma på Mors dag (!) och inte ha som bröllopstårta. Men det e vad jag tycker iaf. Visst finns det personer som nog vill ha en sån tårta då, men dom kan ju gärna ge några fler bilder så att man får se deras kunskap och skicklighet.



Tårtan med runnen glassyr.


Den med ojämn kant.

Det jag blir lite irriterad på är inte att det ser konstigt ut eller så, utan just att en sån här tårta går på ungefär minst 200 kr. Och då tycker jag att man ska få en tårta som inte har något lätt och onödigt slarv på sig. Skit samma, gud vad jag tjatar om det där :p

Är nog min baka-tårtor-abstinens som talar ;)

Och på tal om bananer så är jag nog lite hemligt förälskad i Ryan Sheckler (vem skulle inte kunna va det typ!). Världens snyggaste, gulligaste, charmigaste och verkar vara jordens bästa kille! Hmm.. undrar om man ska göra en bakelse, "Sheckler bakelsen" lät inte det som ett bra namn!? Två flugor i en smäll ;) hahah.
Ska nog "uppfinna" "tillverka", (gud vad säger man?) en sådan bakelse! :D

Nej gott folk nu ska natt ugglan gå och sova  och försöka stå ut med att Elvira tar upp halva min säng, som iof är ganska vanligt, innan klockan blir ännu mer! 

Så god natt folket och tack för att ni orkade läsa detta inlägg (om ni nu inte bara läste den här raden :P)

Pussen! 


Knä- och krampfanskap

Kul att mitt knä tar stryck som fan av att jag nästan bara hoppar runt på ett ben här hemma, eftersom mina händer inte tål kryckorna längre! Speciellt inte efter SM-guldsfirandet i måndags. (Men det var det garanterat värt! Aa, förutom att smärtan hindrade mig från att träffa alla spelare på Adidas affären i onsdags, men men.)
Haha men aa, så e det när man har en totalt körd kropp som jag har! x) Men jag börjar få upp lite mer lår och vad muskler i vänsterbenet nu iaf efter allt hoppande, så nu e mitt vänsterben starkare än höger, och det syns! Illa, men det bjuder jag på! haha :p

Oh, en sak till då! Jag vet inte varför, tror det e för att gå och böjer och spänner mitt högra ben så mkt och ofta. Men så idag fick jag fan kramp i vaden där jag har gipset! Två gånger dessutom! Tror ni det var kul eller.. Kunde ju inte göra ett skit eftersom jag är helt fast i gipset, så det var bara att lida ut! xD
Lite smakprov från min dag sådär.. :)

Pussen!

Operationen

Japp, jag har opererat mig igen. Tror nog att dom flesta har slutat att bli förvånade för länge sen. Spec med tanke på att jag alltid e skadad, eller e på sjukhus, eller har kraschat hela kroppen! xD haha men så kan det va! Och den här gången gällde min pajade fot. Så dom gjorde en ledbandstransplantation, vilket inbar att dom gick in i foten under narkos och drog ihop mitt ledband som var helt av och skruvade fast det igen. Så ska ha gips i 3 veckor med kryckor utan att få belasta den foten. Har redan skavår i händerna och på armarna kan jag lova er, skit segt med kryckor. Men får ju inte slänga dom, så måste ju som sagt.. Men efter dom veckorna så ska jag byta och ha en Air cast, som e som en skit raggig pjäcksa. haha även då med kryckfanskapen. Men sen hörni! Sen e min fossing fri! Eller aa då återstår bara månader av rehablitering, som sagt kommer ta ca. 6 månader innan jag e helt återställd. Men det e så värt det med tanke på hur trasig foten var.
Men det e en riktig icebreaker att ha gips iaf kan jag lova er :p Och ALLA kollar på en, aa förutom vissa som stirrar, spec barn. haha :p
Träffade två skit trevliga och roliga ordnings vakter igår pga det när jag o jessica va på väg in till råsunda. Lite roligt faktikst :)

Nej, det var allt för mig. Nu ska jag försöka börja med mitt arbete som ska vara klart imorgon. Eller aa om nån timme bara. Blä att jag alltid göra allt i sista stund!

Pussen! 


SM-GULD, SM-GULD, SM-GUUUULD!!! :D <3

(Gör ett nytt försök ändå, kan inte låta bli)

Så jäääävla skönt!! Går inte att beskriva hur underbart det här är alltså! Vilken dag, vilken känsla, vilket lag!! Vilken lycka!! Gud ni anar inte hur underbart det här är!! Så himla skönt att kunna ta hem guldet igen efter 11 år nu! Ni förtjänade det verkligen Gnaget!! Spec att Tjerna fick avgöra! Han om någon var ju rätt man för det och förtjänade det så mkt! 
Och Black Celebration ikväll på Råsunda, herregud vilken upplevelse! Vilken känsla, vilket drag!! Och vi fick bästa platsen sen jag och Jessica, framme vid stängslet vid ingången på norra precis framför alla spelare! Alltså herregud, den här dagen kommer jag Aldrig glömma! Det här e sann lycka kan lova er! Skulle kunna sitta här i flera timmar och beskriva den underbara känslan (om jag nu inte vore så sjukt trött), men ni skulle nog aldrig förstå om man inte upplevt det. Hahah men måste erkänna att det var jävligt jobbigt att stå där och hålla balansen på ett ben med kryckor när alla tröck på (opererade foten för ca. 1 vecka sen, berättar mer om det imorgon). För att inte tala om skavsåren jag fått i händerna och på armarna efter kryckorna. Men vad gör man inte för sitt lag, man måste ju ställa upp i vått och torrt, och det här var jävligt vått för min del hahaha. Höll ju på och ramla några gånger där också, och strackars vakten, man såg hur orolig han var att jag skulle göra illa mig eller att nån annan skulle råka göra det. Hahah han var så söt! Och sen när alla skulle ut, så vart det ju som vanligt dunder trångt, så kommer nog och tränger sig fram så ramlar rakt fram och hänger mig fast på en stackars tjej som blev jätte förvånad hahahh!!
Nej nu ska jag avrunda det här eftersom jag är så sjukt trött! Ingen aning om hur det här inlägget blev nu pga av mitt tillstånd, men det får ni leva med eftersom det andra raderades :p
Så nu ska jag ta och ladda in bilderna och filmerna från ikväll och fortsätta lyssna igenom AIK Trubadurens låtar, sen blir det sova för hela slanten med ett stort leende på läpparna!
Säger det har fortfarande gåshud, spec när man kollar på klippen på youtube, och fortfarande med ett stort leende på läpparna. Så nu är jag lycklig gott folk ett bra tag framöver!! :D



Pussen! <3


Gaaaaaaaah!!!!!!!

Faaaan vad irriterande!!! höll på och sriva ett inlägg om SM-guldet och allt sånt och var nästan precis klar när jag bara skulle radera en bokstav. Men då hade jag lyckats klicka på sidan så den gick tillbaka en sida, sen när jag gick fram igen var det helt tom! Fan vad irriterande för det höll faktiskt på att bli ett riktigt bra inlägg!! Aja, jag e på för bra humör för att sura ihop över det här efter SM-guldet och kvällens firande på Råsunda! Så får väl skriva om det imorgon istället..

Pussen!


RSS 2.0