!!!!!!!!!!!!!

JÄVLA HELVETETS ÄCKEL BLOGG!!! INTE SÅ JÄVLA KONSTIGT ATT MAN FAN ALDRIG SKRIVER HÄR NÄR DET BARA FUCKAR SIG HELA JÄVLA TIDEN!!!1
Hade skrivit ett inlägg om min födelsedag o skulle lägga in några bilder om det så när ja skulle lägga in den tredje bilden så hamnade den inte här man skriver o det utan där uppe på sidan. Så då tog ja bort bilden o då försvann hela jävla texten o allt!!!! Fy fan vad lack ja blir!! E det inte att man loggas ut o inlägger raderas så e det fan det här!!! Gaaaaaah!!!


JAG FYLLER ÅR IDAG!

image24 GRATTIS TILL MIG SJÄLV! :D

inte långt kvar nu!

japp tro det eller ej, men det känns faktikst mycket bättre nu med allt! Mycket tack vare amanda. Så tack så jätte mycket amanda!:)
Ja o några andra skulle ju ut på krogen imorgon, men det blev inte så. Känndes så fel o allt. Så ja o amanda satt o pratade på msn vad vi skulle göra istället på kvällen.. då båda samtidigt tänkte på det självklara saken..! Att vi ska ta det första badet i sjön! :D
hahaha fan vad kul det ska bli! Men lite bilder o kanske mer inlägg kommer upp imorgon. Ska städa nu.

Hare!
Puss <3

18 år imorgon

Jag vill verkligen inte fylla år imorgon! Allt känns så jävla fel just nu!

saknar-mina-systrar-dagen

image23

ingen skola

Nopp, det blev ingen skola idag för mig. För när jag vaknade hade jag rätt ont i huvudet, tror att jag har en nackkota i huvudet ^^. Skulle inte förvåna mig eftersom jag haft det rätt många gånger. Så ja har ringt till en kiropraktors telefonsvarare nu, så nu sitter ja o väntar på att han ska ringa upp så att ja kan få nån tid. haha får se hur mycket han klagar på mig den här gången då! :P Han klagar jämt på att ja är så sicksack i hela ryggen och nacken, o allt vad jag nu lyckas med xD


bara för din skull jessica

Läste på Jessicas blogg förut att hon tyckte att ja kunde skriva ett långt inlägg till henne om mitt "spännande liv" så att hon hade nått att läsa på dagarna. haha Så här Jessica, här kommer det! Ska försöka göra det långt då:P

Men ja, i helgen minns ja inte ens vad som hände. Eller joo, det gör ja visste! I fredags så var jag o amanda med jessica o rökte vattenpipa o åt middag. Sen gick hon hem för Thindra hade vaknat, då kom precis Louise, så satt vi o snackade o så. Sen saknade Filip oss så mkt så då kom han o drog med sig Micke eftersom han inte vågade va med oss själv. Så dom tre rökte vattenpipa o jag hade kramp i magen. Så jag låg i amandas säng o pratade med Anders i tel. så kom filip o gjorde ett redigt nyp på min arm! O tro det eller ej, men ja fick faktikst ett blåmärke! Stort som fan också:D Fan vad nöjd ja blev.
Sen på lördagen så träffade jag o amanda, amarisa. Vi skulle egentligen cyklat Bålsta runt på typ 2.5 mil. Men amanda blev sjuk, så icke. O sen på kvällen skulle ja o amanda hyra en film på ica som tydligen väcktaren tänkte betala åt oss! haha!
Sen på söndag hade vi en Ta-hand-om-sjuka-amanda-dag så vi gick o hyrde filmer o satt med dom hela dagen o drack te :)
Sen igår, måndags så skulle mamma på nått BH-party med några kompisar till henne, där man lär sig allt om vilken bh man ska ha o allt sånt. Så hon drog med mig o amanda på det. O det var faktist mkt roligare än vad ja trodde! Kul som fan! haha:D Så den där tanten som jobbade där tyckte att ja skulle börja med sånt. haha:p Så ja säger det, jobben söker fan mig o inte tvärtom! :P haha men får se. Kanske kanske.
Juste vi tog en promend med Linus också, en ny fräsig kille här ute i skogsförorten Häbbeby!
Men idag så va jag ledig på förmiddagen för ja skulle till tandläkaren o spänna min stora skönhet i käften! :P Så nu e det gjort! O tandläkaren frågade om ja ville ha rosa gummisnoddar på tänderna. haha o bara för att det va så jävla fult så tog ja en rosa på en tand! haha Så när alla frågar vart ja har mitt tåg då, så ska jag svara här! O peka på min rosa skönhet! haha! Lite humor e det iallafall!:D
Visst e det det?
Efter det så var det bara o bege sig över den förjävliga bron till Bålsta som jag hatar! Då min brofobi säger sitt! För o gå till polisstation som ville prata med mig. Efter det så fick ja reda på att vi inte skulle ha några lektioner mer i skolan, så jag slapp skolan helt idag!:D Så då gick jag hem till jessica o thindra. Sen skulle hon fika med en kompis så då rullade ja till amanda:)

O filmen Hairspay suger! Bara så ni vet!

TGIF:)
image22

vart e världen på väg?!!

Igår när ja satt på tåget på väg hem från skolan så satt det två tjejer i 17års åldern snett emot mig. När ja kollade på dom igen lite senare sitter båda o sminkar sig i hur stora speglar som helst, den ena hade tom en spegel som man hänger på väggen. O ja vet inte hur länge o jävla mkt foundation dom kletade på sig för o inte tala om allt annat dom kletade på i mängder! Bara för att dom tydligen skulle träffa sina pojkvänner. Men kul o va tsm med en person o sen när hon tvättar av allt smink så ser hon ut som en helt annan! Euh!

Visst att man sminkar sig. Men snälla gör det inte ofentligt. Okej om man e osminkad o ser ut som en rishög, men om man redan har ett ton på sig o tar på sig 2 ton till så hoppas ja att ni får stämpeln Fjortis rätt snabbt!
För det e faktikst en av väldigt få saker som ja stör mig på.

RSS 2.0