tjenuum:)

I onsdags visade 3orna upp Bert i skolan, (alla våra 3or måste göra nått sånt). Det var faktisk skit kul. haha Men men. Annars hände det väl inte så mkt. Å igår hade jag igen lust att åka hem efter skolan, så jag rullade in till stan å träffade amanda för att julhandla å beställa tid hos friösen. Det där med julklapparna blev då inte av eftersom tjockisarna gick å åt. Å innan vi va klara så hade alla affärer stängt xD haha men jag fick iallafall en tid idag hos frissan. Så nu är jag en ny blond skit cool frisyr rikare:) jätte nöjd faktikst! Å imorgon e de avslutning i skolan! fy faan vad skönt! så efter det ska vi gå i fika i klassen. sen e det bara fort hem å byta om för å sen dra in till stan igen för å köpa julklappar med amanda å amarisa (tro det eller ej) å den här gången måste vi faktisk göra det! haha :D annars finns det väl inte så mkt mer å säga. joo föresten, vi hade innebandyturnering med skolan idag, där vi gick vidare till semifinal, men åkte tyvär ur där :/ men ändå! :)
neej nu måste jag sova!
Puss


käkkonferans + lucia sparring

I tordags var jag ju som sakt på käkkonferansen på akademiska i uppsala, där dom skulle komma fram till hur dom skulle lägga upp allt inför den stor operationen men framförallt vad dom skulle och inte skulle göra på den operationen.
Så när vi kommer in på rummet får ja sitta i tandläkarstolen medans alla kirurger å vad dom nu är står å kollar på mig å säger vad dom tycker ska göras på operationen. Den här gången var det faktikst "bara" 11 st. men snacka om att man kände sig utstirrad! ^^ Världens hönsgård blev det! Alla säger rätt ut vad dom tycker å vissa går å visar på mig å jag måste gapa å kolla åt sidan å allt, sen skulle nån förklara för mig vad hon tyckte å då tyckte hon brevid annorlunda så då börjar hon förklara för mig samtidigt, till slut var det 4 st som förklarade för mig å samtidigt pratade i munnen på varandra! Inte fan blev man klokare för det kan jag lova er! haha :)
Men dom kom tillslut fram till att jag ska dra ut dom sista 2 tänderna nästan direkt efter nyår, sen 2 veckor efter det kommer jag bli en tågstation rikare!! :S Herregud!! Men på operationen skulle dom flytta fram underkäken, göra en hakplastikoperation och ev flytta upp överkäken. Men det får dom se om det behövs under själva operationen. För vissa tyckte det men andra inte. Så vi får se hur det slutar!

Direkt efter det så åkte jag å mamma å köpte massa växter till mitt rum. Gud vad jag älskar det! :) Sen när vi kom hem så fixade vi o satta ihop min säng som hade kommit samma dag! :D
Sen var det bara å rulla ner till amanda eftersom vi skulle på lucia sparringen på boxningen. Vilket var boxningens avslut nu inför juluppehållet.
Haha stackars Kev ramlade in i ringen när han skulle in :) Det var lite gulligt faktikst! :)
Visst blev man jätte sugen på å börja tävla, men får nog vänta ett tag tills dess. haha :) Måste ju hålla traditionen att vinna den första matchen! 
Men tror ni inte att dom tog kort där i la upp på hemsidan. JO!! Så nu finns det bildbevis på min "golfbollskind" haha fy faan!! 

Nej, nu ropar tårtan på att jag ska äta upp den!  Så jag får väl offra mig! xD
Ciao!

hahahah

"Västeråsare är lite bakom flötet"

hahahah jag älskar aftonbladet! Så sant så sant :D

operation idag

Idag vad jag ledig från skolan eftersom jag skulle operera ut mina två sista visdomständer. Skönt att det var sista gången för det, för nu e det bara två vanliga tänder som ska ut, men dom e det bara å dra ut. Men tror ni inte att det kom in en akut operation igen (det hände förra gången också) så den här gången va dom tvunga att flytta tiden till kl. 08.00 å då tar det typ en timme å åka dit också, eftersom det e på akademiska i uppsala. men men. Skönt att ha det gjort nu i alla fall. 
Men operationen gick bra, men man fick ju rätt ont i huvet sen efter borren å slipen, för den lät som fan! Typ skrek rätt in i hjärnan. haha :) å sen fuckade sig sugen en liten stund, så jag blev lite smått kvävd i blod en liten stund xD 
Haha han kirurgen som jag har sa att jag käkar bedövningsmedel, att det typ bara försvinner i mig. Å jag tror han har en poäng i det faktikst. För förra gången jag opererade mig där så fick jag bedövningen kl kvart över 3 å 4 var dom klara. Han sa då att bedövningen skulle sitta till 6, halv 7. men det gick över vid kvart i 5, efter bara 45 minuter! 
Å idag blev jag stucken 12 gånger i käkarna varav två var i nerverna, tänk er TOLV ST!! å det var inte lite han sprutade in heller, å han sa att bedövningen skulle släppa efter några timmar. Men hahah fel igen, den började släppa efter 20 minuter. Så börjar fundera på hur dom gör under den stora operationen, visserligen är det under narkos då, men fan tänk om jag vaknar! Dom lär ju droga sönder mig innan! Haha :)
På tal om den operationen så ska vi tillbaka dit imorgon på en käkkonferans, där alla inblandade, typ min kirurg, tandläkare å massa andra ska sammlas i ett vanligt "tandläkarrum" med mig i mitten på stolen å bli utstirrad. Förra gången var dom 14 personer i ett sånt litet rum! Snacka om att känna sig uttittad ^^ Men dom ska iallafall komma fram till hur dom ska lägga upp den stor operationen, om dom ska flytta upp överkäken, eller om det inte behövs, om dom ska flytta fram min hakspetts och hur mkt dom ska flytta fram min underkäke. Sen massa risker å sånt som kan hända. Så vi får se hur dom ska göra med allt imorgon då.
Tänkte dra till skolan på morgonen imorgon även fast jag är ledig för att se luciatåget, för jag kommer inte å få se nått luciatåg annars. Men sen fick jag reda på att min nya säng skulle komma imorgon förmiddag, så då var jag juh bara tvungen å stanna hemma å vänta på den! :D

Pratade med amarisa idag, så nu har hon, jag o amanda bestämt oss att istället för att köpa julklappar till varandra så ska vi gå på spa tsm istället. :) Det ska verkligen bli hur skönt som helst!

Neej, nu e jag fan hungrig! Vet ni vad popcornet själv gjorde idag då!, jo ja va skit hungrig nu i kväll, å tänkte göra gröt, men mamma satt å gjorde rent ugnen, så kunde inte komma åt spisen, så kände jag efter hur ont jag hade, å ansåg att det inte var så extremt, sen så hade jag faktiskt styrka i käkarna, vilket jag absolut inte hade förra gången. Så jag fixade en macka som jag skulle äta, vilket förra gången tog mig över en vecka innan jag kunnde göra det, men nu gjorde jag det samma dag! Å i början gick det faktisk rätt bra, men sen på typ näst sista tugga så fick jag skit ont, så smärtan gick rätt upp i skallen, så var nära på svimma av smärtan några gånger efter en stund!  Det var lite coolt faktisk, för jag har alldrig ens varit nära på å svimma. Eller jo, jag svimmade ju när jag fick min hjärnskakning när ja 4. Men det minns man ju inte hur det kändes. Så det räknas inte! :D

Idag så åkte Niklas till tyskland på träningsläger den lyckosten, hoppas han får det bra!
Å Nike (Subäck) fyller 19 idag. grattis till honom! :)

Neej, nu ska jag gå å ta något å dricka, håller på hungra ihjäl!
Puss
   


Nobeldagen = snutar överallt!

Idag drog jag in till stan efter skolan för å hjälpa Niklas o handla julklappar till hans flickvän innan han dra till Tyskland på träningsläger nu på onsdag. När han va klar drog vi till taco bar å åt. 

Det är ju nobeldagen idag, å shit vad snutar det va inne i stan! Dom hade spärrat av flera vägar o även hötorget vilket inte e så konstigt, men ändå..   

På pendeln hem satt det en skit söt liten kille i sin pappas knä som kollade på mig en liten stund, så när ja kollade på honom o log, började han först också le jätte mkt men sen blev han för blyg och gömde sitt ansikte i hans pappas bröskorg. men sen tittade han på mig igen så jag tittade tillbaka o log igen å då gjorde han samma sak som innan. så höll vi på ändå från centralen till jakobsberg. Asså guud vad söt han va!! det var jätte gulligt :)

Försökte ringa mirran sen för å kolla om vi skulle ha oc kväll, men neej då jobbar den jäveln!! suck!

neej nu måste jag dra, fick reda på att hon skulle komma hit om typ 1 min. å sno vår dusch å mina lussebullar! haha
men hare !! puss


:)

Igår städade jag faktiskt mitt rum o julpyntade, äntligen, såg lite skumt ut med allt rött o alla tomtar å sånt med tanke på mitt hawaii tema i rummet. men men! :D sen bakade jag världens godaste lussebullar också!

kollade i almenackan igår och såg att vi slutar skolan nästa vecka! herregud vad fort allt går! det e helt sjukt!

pratade med madde idag på msn, å hon sa att det skulle tydligen bli tjejkväll hos henne i helgen. så då får man se hur deras nya lägenhet i kungsängen ser ut :)

neej nu ska hitta på nått lite mer värt att göra.
hare Puss

...

igår hade ja teckenspråksprov, o inte nog med det så hade vi nationella prov i matte b i FYRA TIMMAR! fy faan!! så som tröst åkte ja hem med Tine i klassen till Tortuna utanför Västerås å sov där. det var trevligt ska ni veta! :) vi åt tacos å kollade på A Walk To Remember. guud vad jag älskar den filmen. sen på natten kom hennes kille å hans kompis för vi hade tvingat dom å komma dit:) trevliga prickar det där. sen idag så rullade jag förbi amanda när ja kom till Bålsta så kollade vi på idol-finalen. glömde tilläga att vi va lediga idag som kompensation för att vi e borta på kvällar å nätter när vi e iväg med räddningstjänsten. skönt som fan å få en längre helg.

pratade med jessica idag, hon ska kanske komma ner ändå snart. :) saknar dom så! men vi ska iallafall fira nyår tsm, vilket förmodligen ska bli där uppe i lillhärdal. :) faan vad kul vi ska ha det då!
å Thindra har börjat göra lite framsteg nu med burkmaten, 3 tsk om dagen faktikst. haha :)

I tisdags på boxningen så blev jag å amanda tvingade att köra dubbla träningr av vår tränare. snacka om träningsvärk man fick! :D å sen under den sista träningen så berättade han att han tänkte flytta upp oss till den gruppen. för att vi e för bra för nybörjargruppen. å det är en grupp för dom som tränat minst en termin vilket vi definitivt inte gjort! utan bara en månad! :S så vi får se hur vi utvecklas i den här gruppen nu. så nu har man tre träningar i veckan! :) gud vad jag har saknat den här tiden, längtar till sommaren då man kan dra ut å springa över en mil i skogen när man vill!

neej, nu ska jag gå å kolla lite på tv. Hare!!



Massakerhot i fredags

Fredagen blev då mer händelserik än vad jag någonsin kunnat ana.. på räddningstjänst lektionen fick vi reda på att ett av gymnasiumena i västerås hade fått yttre hot, vilket visade sig vara bombhot. men vi tänkte inte mer på det. men sen bjöd tine o conny mig på mac donalds till lunch. så vi drog å käkade. sen tyckte tine att jag skulle träffa hennes bästa killkompis som går i en annan skola. så hon försökte få tag på honom men han svarade inte i mobilen så vi trog till skolan för å leta efter honom.  så vi kom dit, gick in i skolan, som för oss va lite för död eftersom vi inte såg en enda kotte!! sen ser vi en snubbe å frågar honom vart alla e, men han hade inte heller den blekaste. så vi fortsatte igenom skolan å såg tre brudar stå å snacka i koridoren å en annan sitta vid en data. men vi fortsätter ut i aulan å ser att det inte ens sitter en enda person ens i receptionen. då gick det upp för oss att något måste ha hänt även på den här skolan med tanke på bombhotet tidigare å sen på en rätt stor skola med bara 5 elver i. när vi såg att det inte va nån i receptionen kollade jag ut ur skolan å såg en snutbil med blåljus på..!  å då ser vi även en snut som e på väg upp mot skolan men även alla elever i skolan som står nere vid vägen, så vi går ut å frågar henne vad allt handlar om. å får reda på att vi e på ett avspärrat område och att vi måste ta oss därifrån så fort som möjligt eftersom det är ett massakerhot!! å det kändes ju jävligt tryggt att få veta att man gått i en skola där man när som helst hade fått skallen avblåst!!

jag börjar faktikst förstå angelica när hon säger att det händer mkt i mitt liv. haha XD


RSS 2.0