...

igår hade ja teckenspråksprov, o inte nog med det så hade vi nationella prov i matte b i FYRA TIMMAR! fy faan!! så som tröst åkte ja hem med Tine i klassen till Tortuna utanför Västerås å sov där. det var trevligt ska ni veta! :) vi åt tacos å kollade på A Walk To Remember. guud vad jag älskar den filmen. sen på natten kom hennes kille å hans kompis för vi hade tvingat dom å komma dit:) trevliga prickar det där. sen idag så rullade jag förbi amanda när ja kom till Bålsta så kollade vi på idol-finalen. glömde tilläga att vi va lediga idag som kompensation för att vi e borta på kvällar å nätter när vi e iväg med räddningstjänsten. skönt som fan å få en längre helg.

pratade med jessica idag, hon ska kanske komma ner ändå snart. :) saknar dom så! men vi ska iallafall fira nyår tsm, vilket förmodligen ska bli där uppe i lillhärdal. :) faan vad kul vi ska ha det då!
å Thindra har börjat göra lite framsteg nu med burkmaten, 3 tsk om dagen faktikst. haha :)

I tisdags på boxningen så blev jag å amanda tvingade att köra dubbla träningr av vår tränare. snacka om träningsvärk man fick! :D å sen under den sista träningen så berättade han att han tänkte flytta upp oss till den gruppen. för att vi e för bra för nybörjargruppen. å det är en grupp för dom som tränat minst en termin vilket vi definitivt inte gjort! utan bara en månad! :S så vi får se hur vi utvecklas i den här gruppen nu. så nu har man tre träningar i veckan! :) gud vad jag har saknat den här tiden, längtar till sommaren då man kan dra ut å springa över en mil i skogen när man vill!

neej, nu ska jag gå å kolla lite på tv. Hare!!



Kommentarer
Postat av: mirran

tjena igen!.. shit va kul med nyårs feken elle! kanske dags för dig att få yttligare en fylla?
Kram å puss :D

2007-12-10 @ 18:55:59
URL: http://mariellestromberg.blogg.se
Postat av: Ellinor

hahah japp de e klart! då jävlar! ska bli skit kul faktiskt. men vad skulle du göra på nyår?

2007-12-10 @ 20:48:42
URL: http://ellektricitet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0