STUDENTEEEEN!!!!! :D:D:D

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FY FAAAAN VAD JAG E FULL!!!!! :D:D Så jääääääävla skoj!!!!

:D

FÖR AMANDA HAR TAGIT STUDENTEN! FY FAN VAD HON E BRA! :D
Japp, och snart e det min tur! Fan nu e det nära, alltså jävlar vad jag längtar! :D
Men idag spenderades dagen med att rulla ut till Hässelby där hon gick och se på utspringet. Sen bar det av ut till Drottningholm för att äta lunch med hennes familj och släkt. Riktigt trevligt!
Hahahhahha juste!! Jag och Jessica köpte en badring som vi skulle hänga runt hennes hals vid utspringet (jaa det e vår humor!) xD Så när vi satt på tunnelbanan och skulle blåsa upp den så skulle promt Jessica börja och jävlar i min själ vad hon inte kunde det! hahahah och jävlar i min själ vad jag ( och alla andra också för den delen) åt henne! hahah ni skulle sett hur hon såg ut! xD Garvar än idag åt det! :P

Hämtade min studentklänning ikväll också efter allt, så nu e den äntligen hemma. Och äntligen rätt sydd! Så nu e jag klar med allt jag ska ha på mig vilket käns jävligt skönt.
Så nu e det bara mitt rum ska bli färdig städat inatt för imorgon hinner jag absolut inte det..

För imorgon blir det avslutningsfika med lärarna i skolan, direkt efter det så blir det begravning för mormor och sen tillbaka till västerås för att klä vagnen (om jag nu hinner det). För sen på fredag så blir det STUDENTEN! Fy fan vad jag e glad för det! Hoppas det inte öser ner bara! Men va fan skit samma! :D

Nej, nu måste jag fan städa och hänga upp min tvätt. Hare underbart och hörs om några dagar, lär ju inte hinna skriva nått imorgon.

Pussen!


Bjuder på en bild på mig och Ankan först :)


Och en på mig och Jeppe, för att vi e så jävla snygga! haha NOT! xD


haha ^^

Olle, 4 år, är ute och går med pappa och de passerar en bordell.
Olle blir nyfiken och frågar pappa: vad är det där?
Pappan som inte vet hur man förklarar bordell för en 4 åring säger:
- Man får valuta för pengarna där.

Till helgen som kommer får Olle sin veckopeng och smart som han är, cyklar han ner till bordellen.
Går in och lägger pengarna på disken och säger:
-Jag vill ha valuta för pengarna!
Hororna som inte vet vad de ska göra med en 4 åring ger honom 3 smörgåsar, 1 med ost, 1 med korv och 1 med skinka.

När Olle kommer hem undrar pappa var han varit.
-Jo, jag var där man får valuta för pengarna.
-VAAA? Skriker pappan.
- Ja, säger Olle och vrider sig lite, men jag orkade bara 2, så den tredje slickade jag bara lite på skinkan.

Yihaa!

Teatern vart grymt lyckad! Vart mkt bättre än vi trodde den skulle bli. :) Sen efter det var det klassfest hemma hos Danne, mkt trevligt måste jag säga! Haha blev ju en omgång "jag har aldrig", inget mer om det haha! :P Alltid lika kul när någon har en vass fråga! xD
Sen blev det en vinglig färd hem till Jeppe på hans styre haha. Sen bums i säng, och upp vid 10 för att möta dom andra vid lunchen och fixa allt inför fyllefemkampen. Sen bar det av dit, där det visade sig att det skulle var 8 grenar. Riktigt kul var det! Synd bara att det var så snuskigt kallt! Men det gick faktiskt bra för vårt lag som var vikingar, fast vi vann inte dock! Inte ens vår skola vann, vilket typ alla tyckte vi borde ha gjort, för vi var bäst! Men men.
Sen bar det hem till Jeppe igen för lite kortspel in på kvällen då Danne kom tillbaka, och han och Jeppe började dricka igen. För dom skulle ut, men jag kunde tyvärr inte följa med. 
Haha sen skulle dom skjusa ner mig till tåget (på cykeln) och jag sitter på Dannes packethållare (han e full) och så säger grabben, "fan släpp bromsen!" "Ehm Danne, jag sitter på din packethållare och jag håller inte i någon broms!" "haha oj då, det var visst jag. Tror jag"
Efter det fick jag åka med Jeppe! xD
Sen igår och idag har jag spenderat dagen till att börja övningsköra. Vilket faktiskt går ganska bra! :)
Nej, nu blir det liter teori tror jag.
Och imorgon blir det en sväng förbi skolan och sen in till stan och träffa Amanda och hämta min studentklänning och sen köra på kvällen.

Pussen!

Balen

Balen i söndags var helt underbar! Vi var ute på Sundbyholms slott i Eskilstuna, så det var jätte fint. Nära till vattnet och allt, oh det var så vackert! :)
Och jag och Daniel som jag gick med var så fina tsm, så det var extra kul då!
Nackdelen var bara att det var så jääävla äckligt varmt inne på dansgolvet sen. Gick inte att vara där inne mer än 10 minuter innan man höll på att dö.. Men det var då man tog sig en vacker promenad längs vattnet i solnedgången med någon :)
Hahah juste! Under middagen så höll en tjej i vår skola tal, så hon snackade på lite sen avslutade hon med "börja aldrig på Västerås Fria för det SUUUGER! hahah och precis ALLA i vår skola bröt ut i jubel! hahah så jäävla rätt! :P

Sen var det såklart vår skola som drog igång dansgolvet också.. Vad annars ;) Men så det ska va, eller vad säger du Jessica?! :D


Sen i måndags blev det en mysig dag i Vasaparken för att sola, umgås och fira Johanna som hade fyllt 19. Så det blev kladdkaka för hela slanten :)


Som sagt dom här dagarna e sjukt bokade..! Bara den här veckan e redan fullbokad! Onsdag: Träna på vår teater med klassen, farmor fyller år och amanda har bjudning på en restaurang inne i stan. Torsdag: Uppspelning av teaterna och sen klassfest på kvällen Fredag: Fyllefemkamp för alla studenter, skulle gått på maddes bjudning, men hinner tyvärr inte det :/

Och värre blir det nästa vecka..! Fy fan vad stressad man e för att man ska få allt att gå ihop! Men så e det att ta studenten!

Neej, nu ska jag fixa mig så jag kan komma i säng :) Gód natt o sov gott!

Pussen!


Jag och Ankan på Elba :)


Nästan alla vi på Elba


Jag o Jeppe på g till balen haha


Mina grabbar det här :)


Nästan hela klassen :) Och alla var så fina! :D
Mer bilder kommer upp på bdb och fb när jag har tid.


Hola

Hundra år senare som vanligt i dess stressig tider..! Så tänkte att det vore läge nu igen för ett inlägg :p
Som sagt, paint ballen som jag berättade om i förra inlägget var ruggigt kul! :D Gjorde inte allt så ont som folk säger att det gör (fast så säger jag väl jämt!) Men det blev ingen packt faktiskt, eller aa Jeppe pepprade ju på såklart men vad annars! :p Fast den skiten fick fan igen också! :D haha. Så jag rekomenderar starkt att lira det någon gång om ni inte gjort det! :D

Sen var det ju fotbollsturneringen i fredags som alltid e lika trevligt, och vi har alltid lika tur med vädret :) Fast som jag redan hade förutspått så pajjade min fot redan i första matchen (ovanligt va!!) Fast det var inte min vanliga skada för då hade jag bara stukad den, vilket absolut inte fick hända med tanke på att balen skulle vara på söndagen! Så ingen aning om vad som hänt med den, men nu kan jag inte snurra på den längre iaf. Det suger! Men det blir ju en operation snart tck o lov :)
Sen efter det bar det av hem till Ankan för att börja förkröka (som grabbarna hade börjat med redan innan fotbollen hahah så dom kom lagom packade! xD ) Sen bar det av till Elba, en ö i Västerås för att gå på Elbafesten, som var som en studentfest. Riktigt jävla kul var det! :D Träffade as mycket roligt och nytt folk må jag säga! :D
Så mer sånt i sommar tycker jag!
Och mer paint ball! :D

Pussen!

RSS 2.0