Äntligen drar allsvenskan igång igen!

Imorgon e det nog världens bästa söndag faktikst! Dels så drar allsvenskan igång, vilket innebär att man äntligen kan börja gå på matcherna igen! Å då menar jag verkligen äntligen! Synd bara att man inte har nån o gå med.. Så nån som vill gå på aik matcherna med mig?
O inte nog med det så e det även Life of Ryan och Scarred imorgon på tv! :)
Ja som skulle plugga hela dagen imorgon till mitt prov på måndag.. tror nog inte det blir så ändå! haha

image20

image21

ja e tillbaka:)

japp, nu e snart lovet slut. Ja som trodde det skulle gå långsamt eftersom helgen gick så lagom fort. Men inte fan blev det så, veckan gick hur fort som helst..
Så de e lite segt, för det innebär att det e snart e skola o det innebär 4 prov bara den första veckan! Sen e det ännu närmare min 18års dag! O ja vet hur det låter, men helt seriöst så har jag nog 18års kris.. haha. Men det löser sig nog hoppas jag!:)
Men ja i veckan som gått har man hunnit med både det ena o det andra. Dels haft ett 12 timmar o 40 min OC maraton med mirran med ett avbrott på kanske max 30 min, vart barnvakt med amanda åt johan, rökfyllt deras vardagsrum, kök o hall i ett misslyckat försöka att tända en brasa (fråga mig inte hur ja lyckades!) så det blev inte direkt så varmt som vi hade tänk oss när vi blev tvungna o ha korsdrag i 3 minusgrader! Det blir inte alltid som man tänkt sig, haha spec inte när man e med mig eller!? :D
Sen han vi med en tripp till Åbergs muséum i Bålsta där johan lekte i Trasan kojan o vi åt lunch, sen han jag även med o ha en myskväll med louise i går, så hon sov över till idag.
Så nu e det bara pluggdagar kvar nu då på lovet! :/
Sen föresten så kom Jossan hem i helgen, o ja har inte insett hur mkt ja saknat henne fören vi satte oss i bilen så hon hämtade mig samma dag hon kom hem.
Så det var jätte kul:)
O sen eftersom halva jordklotet har hört det redan, så Ja, det är sant Jossan o David har gjort slut!
O snälla ring inte sönder mig nu med 100 frågor, skriv dom här då istället. Tack.
Men jaa det var nog allt ja kommer på för tillfället.
Sorry att ja inte skrivit på ett tag..

image19
Systrarna Mupp på tripp hem:)

ahhaha glömde berätta en sak!
Jossan hämtade ju mig hos amanda där, så när vi kom hem så ville hon ha hjälp o bära in alla väskor, så ja packade på mig allt ja fick på mig, o hon med. Så när vi kommer till dörren kan ingen öppna eftersom vi har både händer, armar o ben upptagna av all packning. Så vi plingar på dörren så att nån kan komma o öppna dörren åt oss, men nej, inte det för dom sov o fattade inte att det ringde på dörren!
Så det slutar med att ja får försöka öppna dörren med munnen, o när ja precis lyckats få upp den tappar jag balansen av all packning o snubblar in i huset o tror ni inte att nån jävel (JAG!!) ställt ett pat skor ivägen! Så jag flyyyger o all packning flyger runt, så där ligger ja på golvet o garvar sönder halvt mosad o Jossan viker sig av garv hon med. Så aa vad ska ja säga.. Välkommen hem till familjen Mupp, jossan! :D
O tro mig, det var inte så många som sov efter det smått annorlunda välkommnandet! haha:)

:)

Glad påsk alla! =)
image18

all jävla snö!

Aa ja säger som mirran , God jul allihoppa då!!
Fy fan ja fyller år om nästan en månad o det snöar som fan. Kul!

helgen som kommer

Heej. Kommer inte vara hemma nu i helgen, bara så ni vet. Åker till syster i Eskilstuna. Men ni kan ju alltis höra av er =)

Hare Puss


Det handlar om att tro på sig själv

Den är bilden symboliserar rätt bra hur ja känner just nu.. allt känns så svart o extremt jobbigt. Men någonstans vet ja att ja kommer hitta ljuset, bara ja vänder mig åt rätt håll o tar rätt beslut.
image17


Jag försöker se ljus i mörkret. Hoppas att jag lyckas en dag.


bara för din skull amarisa

Det känns hur bra som helst.. Ja tror att mupp-gänget e 3 nu igen o inte 2 som vi varit ett tag nu tyvärr. Men tack amarisa, det känns som om du kommit tillbaka till mig o amanda igen, det betyder hur mkt som helst för både mig o amanda! Vill att du ska veta det. O hoppas du stannar den här gången så vi slipper sakna dig igen så mkt som vi faktikst gjorde. Vi behöver dig mer än du tror!

Det o(slag)bara mupp-gänget har blivit helt igen
image16
Ert stöd just nu betyder oerhört mkt ska ni veta. Vet inte om ja orkat allt utan er vid min sida.
Tack för att ja får ha er som vänner o för att ja jämt e välkommen upp till dig amanda. Går nog till dig varje dag nu efter skolan bara för o få se o prata med dig om allt o inget.
Ja älskar er två!
 


Bilder från Louise 18års fest

image11
Anders, Jag o Linus

image12
Kim (Louise bror), Amanda o Jag

image13
Amanda o Louise

image14
Den fina kärleken mellan Louise o Filip

image15
Den absolut bästa bilden då, då jag själv blev beskjuten av champanjkorken. Därav bilden vinkel ^^

föresten..

Tack alla ni som stöttat mig nu under veckan. Jag behövde verkligen det, även om ja kanske inte sa det rakt ut så betyder det verkligen hur mkt som helst för mig.

Tack så jätte mkt alla ni som vet vad ja pratar om!
Ni har en spec plats i mitt hjärta, hoppas ni vet det.

O sen tack Anders för att du var så bra på att bara lyssna igår o inte avbröt o det, utan bara lyssnade o sa vad du tyckte om allt. Ja visste att du var en fin person, men du visade verkligen en sida av dig som ja aldrig trott att man skulle få se av en kille, om ja ens visste att vissa kunde ha den sidan. Men ett fåtal killar lyckas, o du e en av dom!
Så Tack för allt du gjorde o sa till mig igår.

<3

fy fan!

Idag tog lovet slut, så imorgon e det äckelskola! Fy fan orkar verkligen. Tror ja kommer vara hemma, känner inte för nått just nu faktiskt.
Men aa lovet då, har inte hunnit skriva så mkt för det har hänt så extremt mkt, både jävligt roliga o mindre roliga saker..

Nej nu ska forsätta lyssna på african queen o få back flash, flash backs till Louise 18års fest som va igår.. :)

Hare Puss

RSS 2.0