Sthlm idag

Idag var det en skön dag i skolan, började med teckenspråk, då ja fick reda på att ja fick VG på mitt prov. Sen hade vi räddningstjänst, då vi pratade lite om hur man använder sig av en spinebår o sen fick vi massa frågor som vi skulle svara på. Skit rolig lektion kan ja lova er!

Visste ni att trycket i en airbag kan skjuta ett traktordäck 10-12 meter rätt upp i luften!? De e jävligt mkt kan ja lova er!

Efter räddningen slutade ja, då va det bara o dra o käka lunch, potatis med kotlett o bearnaisesås o sallad, sen fick jag en kaka som vanligt av hon som alla hatar eller e rädd för, men mig tycker hon om o ja henne. haha :)
Sen var det bara o rulla in till stan för o möta amanda, madde o amarisa, eftersom vi skulle fira amarisa som fyllde år i tisdags.
Så vi gick runt o ja hittade en jätte gul enkel klänning, skit snygg färg enligt mig, medans madde kör på: "Ska du verkligen ha den där?! Herregud, du ser ju ut som en kyckling!" haha men hallå har NÅN glömt min kyckling period på skallen förra året, dessutom var det vid påsk också, haha så varför svika min "kyckliga" sida! haha

Men sen bar det av till Mac Donald´s, där vi i o för sig bara tog en glass, men sen gick vi till en verkligen jätte fin typ kina restaurang på Sveavägen, där vi tog mongolisk, kinesisk och suschi buffé, åt som fan, sen efterrätts buffé på det, med frukt, glass o friterade bananer :) haha gott som fan!
Men ska ja vara ärlig så var det faktikst godare på den mongoliska restaurangen på Drottninggatan, men det var finare på den här.. haha.

Sen funderade vi på om vi skulle dra på bio o se Paranoid Park, eller om vi skulle dra ut till en typ streetdance (nånting) tävligt o uppträdanden o sånt. Men det slutatade med att vi inte kunde bestäma oss för vilket så då började dom tre snacka om att dom ville fika!! hahah direkt efter! o då hade madde o amarisa klagat på att dom va as mätta! hahah
Men det slutade med att vi rullade in på ett kafé o tog oss något varmt o dricka + en chocklad med nougat kräm tårtbit var. Haha
Så först mac donalds, sen restaurang buffé med efterrätt o sen efter det gick vi o fikade!
HAHAHA TJOCKISARNA SJÄLVA!! :D

Kommentarer
Postat av: Maggan

Vi har bra omnedsomsättningsämnen lr va det heter :)

2008-01-26 @ 22:37:35
URL: http://madlajn.blogg.se
Postat av: Amarisa

SNYGGT MADDE! XD
ämnesomsättning annars :P

2008-01-27 @ 19:20:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0