Hemma igen

Mötet gick faktiskt bra idag. Fast det visade sig att det inte alls bara var en kvinnlig kår längre, så det e ju skönt. Men det var typ som lumpen plus att man får ta minst C-körkort. Så man kan gå massa olika kurser och sånt sen också. Och allt det här har att gör med försvararsmakten, ifall ni ville veta! Så nu vet ni det också :P
Tror faktiskt du skulle tycka det var lite kul, Jessica, lite omväxligt lixom. Vilket jävla ord, men kom ju inte på nått bättre dessvärre..
På vägen hem vet ni ju vad som hände eftersom jag skrev det i förre inlägget.
Oh vet ni vad!!!!! Jessica den fisungen kanske kommer att få en egen *host* lägenhet snart! Jävlar vad jag är spänd inför imorgon, för det e då hon får reda på det! Och blir det så så blir hon en lycklig granne till Tönten i Novilla!

På tal om bananer så har jag varit på sjukt bra humör idag, visst ja brukar vara på bra humör, men idag.. jaa nått :p
Tror fan det har med vädret att göra! Plus att jag är så jävla glad för Jessicas skull om det nu blir så, tar ut det lite i förväg bara ;)

Pussen!


Kommentarer
Postat av: jessica

HAHAHA xD ja nu blir det tönte och jag i novilla muwahahah kan du ju springa upp å ner i trapporna där haah.. jag har räknat med att du blir min nya sambo hahaha

2009-04-02 @ 11:22:46
URL: http://mammajessi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0